Connect, Develop & Improve

Be the best you can be

Naast de workshops, masterclasses, diners, sportieve meetings en mastermind sessies bieden wij tevens gerichte cursussen en persoonlijke opleidingen voor kleinere groepen, of individuele begeleiding zoals bij coaching en training.

Wij nodigen jou hier van harte voor uit via onze social media kanalen, in de nieuwsbrief of wanneer wij elkaar spreken.

In groepen van maximaal 12 personen gaan wij met elkaar in gesprek over de actualiteiten in de sector, het verwachte kantelpunt in de economie, proptech en bijvoorbeeld circulariteit.

Daarnaast bieden wij trainingen aan voor kleinere groepen, eveneens voor maximaal 12 personen, waarbij wij je meenemen op de tools en mogelijkheden van marketing en pr efficiency, content toepassingen, gebruikmaking van social media en de gewenste zichtbaarheid en branding van jou en jouw organisatie. Deze trainingen verzorgen wij zowel op het kantoor van Sociëteit Vastgoed als in een van de vergaderzalen bij jouw organisatie (voor jullie eigen medewerkers).

Voorbeelden van trainingen in 2019:

  • renderende toepassingen van marketing & pr, incl. netwerk traning
  • money talks (een veranderende kijk op geld en investeren)
  • (coaching) your best potential now
  • stimulatie intrinsieke motivatie, build your passion & create your vision
  • bij goede marketing geen sales nodig?

De trainingen worden vooralsnog voor members only georganiseerd, maar alle relaties en geïnteresseerden zijn uiteraard welkom zich aan te melden.

De kosten zijn € 99,95 per persoon (member) voor een dagdeel (ochtend of middag), incl. koffie/ thee/ water. Voor niet members vragen wij een eigen bijdrage van € 169,00.

Coaching

De coaching-sessies kunnen ook individueel uitgevoerd worden, de kosten hiervoor zijn dan voor een dag € 295,00 voor members. We stemmen steeds een volgende meeting af, omdat we gaan werken met de tijdslijn en doelstelling voor één jaar. Het aantal coaching-sessies zal 10x zijn per jaar. Voor niet-members zijn de kosten € 450,00 per dag/sessie.

Samen bespreken we de doelstellingen, invulling, ontwikkelingen, educatie en concretisering.

We sluiten de coaching-periode van een jaar af met een presentatie voor het netwerk (indien gewenst) tijdens een meeting of voor het eigen MT plus de publicatie van een eigen artikel wat wij landelijk publiceren.

Locatie

Wij maken bij de trainingen en coaching gebruik van vergaderruimte op ons eigen kantoor, dan wel op het kantoor van een van onze members of een hotel.

Per meeting word je uiteraard ruim van tevoren op de hoogte gesteld van de locatie.

Tijdstip

De trainingen starten om 9uur die we afsluiten om 11.30uur, dan wel om 13.30 uur waarbij we afsluiten om 17 uur.

Direct inschrijven?

Wij kijken uit naar jouw komst!