Bestuur

Dagelijks Bestuur

Het dagelijks Bestuur van Sociëteit Vastgoed bestaat uit de Founder / directeur, de manager business development en het ondersteunende team.

Men voert in nauwe samenwerking de dagelijkse werkzaamheden uit, stuurt aan en creëert de gewenste opvolging, waarbij de service verlening aan de members altijd bovenaan staat.

 

Claudia L. van Haeften- Coert MBA MSV
Founder/ Directeur
“Het is mijn taak als founder van Sociëteit Vastgoed ervoor te zorgen dat het netwerk dat is aangesloten via het (inter) nationale en loyale platform effectief verbonden wordt en de members op persoonlijke wijze alle mogelijkheden krijgen zich voortdurend te ontwikkelen. Dit vraagt management skills, passie en focus. Ik ervaar dit als een dankbare en unieke taak die ik met heel veel enthousiasme en visie uitvoer. Dankzij diverse samenwerkingen, de Raad van Advies en het Strategy Team word ik hierbij geweldig ondersteund en geadviseerd. Wij willen nu graag doorgroeien op de ingeslagen weg. De resultaten die we behalen, worden steeds benoemd, om daarmee de gezamenlijke noodzaak tot samenwerking in de bouw- en vastgoedsector te onderbouwen”.
Constantijn P.D.C. van Haeften MSV
Manager Business Development
De Manager Business Development is verantwoordelijk voor het welzijn van de members door service-verlenend steeds in direct contact met de wensen en ambities van de members te staan. Daarnaast is de Manager Business Development voortdurend in gesprek met de innovators in de vastgoedsector om daarmee het netwerk te kunnen bedienen met het laatste nieuws en de meest actuele ontwikkelingen in de sector en de maatschappij.
Secretariaat/
Extern secretariaat
Het secretariaat bestaat uit een team van goed opgeleide professionals die het dagelijks bestuur ondersteunen. Er wordt daarbij positief samengewerkt. Het secretariaat beheert ism de accountant de financiën en de administratie. Het secretariaat verzorgt tevens de vergaderingen met de Raad van Advies en de meetings met het Strategy Team.
Jimmy Kasman
Videoman & Online visibility
De diverse professionals die stichting Sociëteit Vastgoed op wekelijkse basis ondersteunen en begeleiden om het juiste beeldmateriaal te realiseren, zijn allen doelgericht aan het werk Sociëteit Vastgoed optimaal en positief zichtbaar te laten zijn. Hiertoe worden tijdens meetings, bijeenkomsten, vergaderingen, afspraken en events video's gemaakt die ingezet worden voor de gewenste visuele overdracht van verbinden en versterken.
Accountant & team
Financieel managers
De accountant heeft de verantwoording dat de financiën van stichting Sociëteit Vastgoed naar behoren uitgevoerd worden. Hiertoe is er op dagelijkse, dan wel wekelijkse basis overleg omtrent de administratie, uitvoering en controle. Middels het online systeem wordt de boekhouding zorgvuldig ingevuld en bijgehouden.
LinkedInFacebook
IT Ondersteuning
On- en offline ondersteuning
De IT ondersteuning van het bestuur bestaat uit dagelijkse on- en offline afstemming, het geven van adviezen en begeleiden van onder andere de MOOCs via Sociëteit Vastgoed Academy. De IT professionals dragen zorg voor de optimale bereikbaarheid van de websites, het verkrijgen en uitlezen van data, het uitsturen van de nieuwsbrieven en invitaties die naar volle tevredenheid van de members wordt uitgevoerd
Fotograaf
Online visibility
De diverse professionals die stichting Sociëteit Vastgoed op wekelijkse basis ondersteunen en begeleiden om het juiste beeldmateriaal te realiseren, zijn allen doelgericht aan het werk Sociëteit Vastgoed optimaal en positief zichtbaar te laten zijn. Hiertoe worden tijdens meetings, bijeenkomsten, vergaderingen, afspraken en events foto's gemaakt die ingezet worden voor de gewenste visuele overdracht van verbinden en versterken.
www.instagram.com
Querine Spoor
Gastvrouw
Querine assisteert en ondersteunt bij meetings en bijeenkomsten. Zij zorgt er steeds voor dat onze gasten het aan niets ontbreekt.