Bedrijfslidmaatschap Sociëteit Vastgoed

Wil jij met meerdere personen uit jouw organisatie gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap van Sociëteit Vastgoed ? Dan is het bedrijfslidmaatschap het meest geschikt. Als bedrijfslid meld jij je altijd met minimaal 2 personen tegelijk aan voor het lidmaatschap.

 

  • Het Bedrijfslidmaatschap houdt in dat de aangesloten leden van jouw organisatie zonder verdere bijkomende kosten deel kunnen nemen aan álle bijeenkomsten, events, meetings en masterclasses (voor deelname aan de diners en zeilregatta vragen wij daarnaast een kostendekkende eigen bijdrage).
  • Wanneer jij verhinderd bent tijdens een van de meetings, kun jij altijd een andere collega of relatie in jouw plaats laten deelnemen (zonder kosten), mits men eveneens directie of tot het management behoort.
  • Bij het bedrijfslidmaatschap wordt voor een 2e en 3e aangesloten persoon binnen de organisatie een staffelkorting berekend.
  • Door jouw Bedrijfslidmaatschap wordt ieder bedrijfslid persoonlijk gecertificeerd als vastgoedexpert en is men als aangesloten lid gemachtigd de titel MSV achter de achternaam te gebruiken. Hiermee wordt aan de sector aangegeven dat de leden gecertificeerd zijn als expert binnen het eigen vakgebied. Ieder lid ontvangt een door het Bestuur en de Raad van Advies uitgereikt certificaat, namens Sociëteit Vastgoed.
  • Als lid/member van Sociëteit Vastgoed kun je kostenloos deelnemen aan de brainstormsessies, ontbijtsessies en workshops die wij buiten de meetings van Sociëteit Vastgoed, ook middels Sociëteit Vastgoed Academy for Members Only organiseren.
  • Jij krijgt als lid als eerste de artikelen en nieuwe MOOC’s te lezen die vastgoedexperts speciaal voor ons samenstellen, die wij publiceren op de Sociëteit Vastgoed Academy.
  • Bij 2 of meer personen geldt het Sociëteit Vastgoed Bedrijfslidmaatschap). Een organisatie kan met maximaal 3 personen aansluiten.
  • Het bedrijfslidmaatschap kan door diverse personen binnen de organisatie worden gebruikt, mits passend in het vastgoedprofessional-profiel van directie of senior management.
  • Bij een bedrijfslidmaatschap wordt de organisatie lid van Sociëteit Vastgoed en bieden wij graag extra mogelijkheden aan zoals publicaties in de nieuwsbrief en op social media (Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram), mogelijkheid als spreker deel te nemen tijdens een van onze meetings en het plaatsen van artikelen op de nieuwspagina van de website (10.000 unieke bezoekers per maand).

 

Bekijk hier ons overzicht met verdere details omtrent het bedrijfslidmaatschap

 

Meld je hier aan.

 

Welkom bij Sociëteit Vastgoed!