Raad van Advies, ambassadeurs

De ambassadeurs en financieel adviseur vormen samen de Raad van Advies en adviseren het Bestuur van Sociëteit Vastgoed bij besluitvorming, strategie en invulling van de doelstellingen. De ambassadeurs van Sociëteit Vastgoed dragen de businessorganisatie een warm hart toe en verspreiden hun verbondenheid met Sociëteit Vastgoed in hun netwerk.

Tijdens de kwartaal overleggen wordt gesproken over de voortgang, onderwerpen voor de bijeenkomsten en de mogelijkheden die de ambassadeurs hebben om de stichting te ondersteunen met hun kennis en netwerk.

Bij tussentijdse vragen en mogelijkheden tot groei, optimalisatie, innovatie en professionalisering is er op regelmatige basis contact tussen de ambassadeurs en de directeur door middel van telefonisch- of persoonlijk contact. Daarnaast trachten de ambassadeurs met regelmaat deel te nemen aan de bijeenkomsten van Sociëteit Vastgoed en nodigen daar hun relaties ook voor uit.

Op deze sterk samenwerkende wijze effectueren de ambassadeurs steeds de verenigde netwerken te ontsluiten en te activeren teneinde Sociëteit Vastgoed te ondersteunen, aan te vullen en te intensiveren. Op deze wijze wordt uiting gegeven aan de commitment van de ambassadeurs aan Sociëteit Vastgoed en wordt de gewenste groei en meerwaarde voor de vastgoedsector gerealiseerd.

 

Mark Debets
Ambassadeur
Chief Operations Officer (COO) at LRC Group
drs. Huib W. Boissevain
Ambassadeur
CEO en oprichter van Annexum
Jurgen de Zwart
Ambassadeur
CEO ABC Capital, de beleggingsadviesdivisie van ABC Vastgoed Groep
Hans Touw FRICS
Ambassadeur
Managing Director Residential Redevco B.V.
Mannes Smelt
Ambassadeur
Eigenaar VastgoedPartner
Hans Peter Fris
Ambassadeur
Managing Director FRIS