Raad van Advies, ambassadeurs

De ambassadeurs en financieel adviseur vormen samen de Raad van Advies en adviseren het Bestuur van Sociëteit Vastgoed bij besluitvorming, strategie en invulling van de doelstellingen. De ambassadeurs van Sociëteit Vastgoed dragen de businessorganisatie een warm hart toe en verspreiden hun verbondenheid met Sociëteit Vastgoed in hun netwerk.

Tijdens de kwartaal overleggen wordt gesproken over de voortgang, onderwerpen voor de bijeenkomsten en de mogelijkheden die de ambassadeurs hebben om de stichting te ondersteunen met hun kennis en netwerk.

Bij tussentijdse vragen en mogelijkheden tot groei, optimalisatie, innovatie en professionalisering is er op regelmatige basis contact tussen de ambassadeurs en de directeur door middel van telefonisch- of persoonlijk contact. Daarnaast trachten de ambassadeurs met regelmaat deel te nemen aan de bijeenkomsten van Sociëteit Vastgoed en nodigen daar hun relaties ook voor uit.

Op deze sterk samenwerkende wijze effectueren de ambassadeurs steeds de verenigde netwerken te ontsluiten en te activeren teneinde Sociëteit Vastgoed te ondersteunen, aan te vullen en te intensiveren. Op deze wijze wordt uiting gegeven aan de commitment van de ambassadeurs aan Sociëteit Vastgoed en wordt de gewenste groei en meerwaarde voor de vastgoedsector gerealiseerd.

 

Mark Debets
Ambassadeur
Chief Operations Officer (COO) at LRC Group
drs. Huib W. Boissevain
Ambassadeur
CEO en oprichter van Annexum
Jan van den Hogen MSc MRICS MSV
Ambassadeur
Head of Tenant Relationship Management Logistiek bij DEKA Immobiliën GmbH en Course Leader/ Lecturer MSc FREM bij Saxion University of Applied Sciences
Jurgen de Zwart
Ambassadeur
CEO ABC Capital, de beleggingsadviesdivisie van ABC Vastgoed Groep
Pieter van Herk
Ambassadeur
Directeur/Eigenaar bij Connect Invest
mr. Ewoud Pranger
Financieel en Juridisch Adviseur
Directeur/ Eigenaar Independent Tax Partners & Advisors BV (ITPA BV)
ir Petran J.H. van Heel MBA
Ambassadeur
Sector Banker Bouw | Vastgoed bij ABN AMRO Bank N.V.
Hans Touw FRICS
Ambassadeur
Managing Director Residential Redevco B.V.
Anne J.L. Bodzinga
Ambassadeur
Bestuurdadviseur