Raad van Advies, ambassadeurs

De ambassadeurs en financieel adviseur vormen samen de Raad van Advies en adviseren het Bestuur van Sociëteit Vastgoed bij besluitvorming, strategie en invulling van de doelstellingen. De ambassadeurs van Sociëteit Vastgoed dragen de businessorganisatie een warm hart toe en verspreiden hun verbondenheid met Sociëteit Vastgoed in hun netwerk.

Tijdens de kwartaal overleggen wordt gesproken over de voortgang, onderwerpen voor de bijeenkomsten en de mogelijkheden die de ambassadeurs hebben om de stichting te ondersteunen met hun kennis en netwerk.

Bij tussentijdse vragen en mogelijkheden tot groei, optimalisatie, innovatie en professionalisering is er op regelmatige basis contact tussen de ambassadeurs en de directeur door middel van telefonisch- of persoonlijk contact. Daarnaast trachten de ambassadeurs met regelmaat deel te nemen aan de bijeenkomsten van Sociëteit Vastgoed en nodigen daar hun relaties ook voor uit.

Op deze sterk samenwerkende wijze effectueren de ambassadeurs steeds de verenigde netwerken te ontsluiten en te activeren teneinde Sociëteit Vastgoed te ondersteunen, aan te vullen en te intensiveren. Op deze wijze wordt uiting gegeven aan de commitment van de ambassadeurs aan Sociëteit Vastgoed en wordt de gewenste groei en meerwaarde voor de vastgoedsector gerealiseerd.

 

Mark Debets
Ambassadeur
Mark Debets is Chief Operations Officer (COO) at LRC Group
drs. Huib W. Boissevain
Ambassadeur
Sinds 2000 is Huib Boissevain als oprichter en CEO van Annexum verantwoordelijk voor de structurering en het beheer van vastgoed CV ’s waaronder beleggingen in kantoren en winkels, woningen en zorgvastgoed.
Jan van den Hogen MSc MRICS MSV
Ambassadeur
Jan van den Hogen is Head of Tenant Relationship Management Logistiek bij DEKA Immobiliën GmbH en Course Leader/ Lecturer MSc FREM bij Saxion University of Applied Sciences.
Jurgen de Zwart
Ambassadeur
Jurgen de Zwart heeft onder andere een sleutelrol gespeeld bij de ontwikkeling van ABC Capital, de beleggingsadviesdivisie van ABC Vastgoed Groep. De Zwart is lid van de holding directie en medeaandeelhouder van ABC Vastgoed Groep.
Pieter van Herk
Ambassadeur
Pieter van Herk is Directeur/Eigenaar bij Connect Invest, waarin hij belegt in kwalitatief hoogwaardige vastgoedfondsen. . Hiervoor was Van Herk a.i. Manager Financial Property Services at Bouwinvest en verantwoordelijk voor SLA-management met externe partijen, Finance & Accounting, Real Estate & Construction bij Ahold Delhaize.
mr. Ewoud Pranger
Financieel en Juridisch Adviseur
Na ruim 10 jaar partner van Deloitte en gelijk zo lang directeur te zijn geweest van PWC, heeft Ewoud Pranger 6 jaar geleden Independent Tax Partners & Advisors BV (ITPA BV) opgericht, een onafhankelijk fiscaal adviesbureau. ITPA is een onafhankelijk fiscaal adviesbureau gespecialiseerd in omzet- en overdrachtsbelastingvraagstukken. Pranger is gastdocent Omzetbelasting bij het Executive Program Finance & Risk Management (Erasmus School of Assurance & Accounting / Onderdeel Erasmus Universiteit Rotterdam) en verzorgt regelmatig inleidingen en (in-house) cursussen
ir Petran J.H. van Heel MBA
Ambassadeur
Na het afronden van de Technische Universiteit Delft (Bouwkunde) en de Rotterdam School of Management heeft Petran van Heel brede nationale en internationale ervaring opgedaan aan zowel de vastgoed- als de financiële kant. Momenteel is hij Sector Banker Bouw & Vastgoed bij ABN AMRO en intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling en bouw van het circulaire paviljoen CIRCL. Petran van Heel zal als ambassadeur de toewijding waarmee de belangrijkste trends in de bouw- en vastgoedsector worden gevolgd, de betrokkenheid bij circulariteit en de dialoog daarover met relaties, prospects en andere stakeholders verder uitbouwen. Als sector banker bespreekt Petran welke kansen dit creëert voor ondernemers. Deze samenwerking past in de gewenste meerwaarde die Sociëteit Vastgoed voortdurend wenst te bieden.
Hans Touw FRICS
Ambassadeur
Hans Touw is een zeer ervaren en ambitieuze vastgoedprofessional met brede ervaring op management en directie niveau. Steeds op zoek naar mogelijkheden om de samenstelling en performance van beleggingsportefeuille(s) te verbeteren en het succes van de organisatie te vergroten. Hans vindt het met name belangrijk mensen te inspireren en te motiveren zodat zij steeds het beste uit zichzelf halen. Zijn “no-nonsense” en “can-do” mentaliteit staan garant voor een ondernemende en actiegerichte aanpak.