24 oktober 2019 Women in Real Estate Lunch

Wanneer:
24 oktober 2019 @ 12:30 – 14:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-10-24T12:30:00+02:00
2019-10-24T14:30:00+02:00
Waar:
The Harbour Club, Amsterdam Zuid
Apollolaan 2
1077 BA Amsterdam
Kosten:
Eigen bijdrage WIN lunch in Harbourclub in Amsterdam voor bouw- en vastgoedvrouwen only, 3 gangen toplunch € 89,00

Het is tijd voor WIN, Women Innovative Network

Voor vrouwen in het vastgoed, waarbij een 24/7 klok heerst en  innovatie, techniek, vastgoedkennis en verbinding van origine verbonden waren aan de heren, is het van belang elkaar te vinden, te spreken, te verbinden en met elkaar te overleggen. Na 3 jaar exponentiële groei en ontwikkeling, na de lancering van een Academy en het Sociëteit Vastgoed Network is het tijd voor WIN.

Bij WIN ontmoeten vrouwen elkaar om af te stemmen, met elkaar na te denken, ideeën te delen, overwinningen om te zetten naar volgende kansen en om met elkaar te spreken over al datgene wat ons verbindt, als vrouwen in de vastgoedsector. Waar gaan wij elkaar vinden en spreken? Natuurlijk ontmoeten wij elkaar reeds bij de 30 meetings per jaar die Sociëteit Vastgoed organiseert. En daarnaast vinden wij elkaar op beurzen, nationaal en internationaal. We mailen en bellen en liken elkaars posts op social media. Nu gaat WIN, als onderdeel van Sociëteit Vastgoed dat verder uitrollen.

Eens per kwartaal

Eens per 3 maanden organiseren wij een lunch op een goede locatie, met makkelijke parkeergelegenheid, waar wij elkaar zien en spreken. We nemen daarbij de tijd voor elkaar, wisselen van tafeldame tussendoor en kunnen elkaar gemakkelijk vinden en bereiken via de Sociëteit Vastgoed Network groep op LinkedIn.

Zullen we direct onze volgende date inplannen?

Daarnaast gaan wij vrouwen aan tafel inviteren die ons extra kunnen inspireren, waar wij kennis mee kunnen delen en die ons meenemen op alles waar wij mee dealen. Het belooft dus opnieuw waardevol, super gezellig, innovatief, versterkend en interessant te worden.

Meteen aanmelden voor de tweede lunch? Geweldig, wij hebben alvast geboekt voor 23 oktober aanstaande bij The Harbour Club, Amsterdam Zuid (Apollolaan 2, 1077 BA Amsterdam). Zullen we 12.30uur in de agenda zetten? Top, we gaan er een mooie middag van maken met elkaar.

Ik verheug me .

Eigen bijdrage WIN lunch in Harbourclub in Amsterdam voor bouw- en vastgoedvrouwen only, 3 gangen toplunch € 89,50 (members). Voor nog geen members geldt een eigen bijdrage van € 159,50 all inclusive.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.