22 augustus 2019 Workshop Renderende toepassingen van Marketing & PR

Wanneer:
22 augustus 2019 @ 09:30 – 12:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-08-22T09:30:00+02:00
2019-08-22T12:00:00+02:00
Waar:
Airborn Tower
Eusebiusbuitensingel Arnhem
Kosten:
Voor members €79,00. Voor niet members € 119,00.
Naast de workshops, masterclasses, diners, sportieve meetings en mastermind sessies die wij maandelijks organiseren, bieden wij vanaf de zomer van 2019  workshops en trainingen aan die jou meenemen op vragen en antwoorden. Gerichte cursussen en persoonlijke toepassingen voor kleinere groepen, maximaal 10 -12 personen per training.
Wij nodigen jou hier van harte voor uit.

Be the best you can be

We starten de workshop met een presentatie, vraagronde en gaan dan samen actief in gesprek. Vervolgens worden opdrachten uitgewerkt die jou direct inzage geven in wat jij wenst voor jouzelf én jouw organisatie. We sluiten af door hier met elkaar over in gesprek te gaan, en ervaring en kennis te delen.

We gaan jou deze ochtend meenemen op pakkende koppen in jouw teksten, mogelijkheden jouw content zo effectief mogelijk te schrijven, zichtbaarheid, herkenning en natuurlijk bieden wij handvaten voor directe social media invloed. Zichtbaarheid en herkenning zijn van belang om te connecten met jouw gewenste doelgroep en jij biedt hiermee mogelijkheden om jou beter te leren kennen.

Nadat we jouw WHY besproken hebben en wij jou een presentatie hebben gegeven omtrent de mogelijkheden die goede marketing jou biedt, gaan wij in gesprek over de directe toepasbaarheid van persoonlijke input, delen van jouw kennis en kunde en gaan wij dit uiteraard ook toepassen in de workshop. Wij gaan jouw visie graag verbinden aan de uitingen daarvan.

Als je met authenticiteit uitstraalt dat het je om meer dan alleen directe sales te doen is, kunnen identificatie, sympathie en vertrouwen ontstaan. Dit geldt naast klanten ook sterk voor werknemers. Bij aanname van mensen zou die match dus ook een sterke richtlijn moeten zijn. Daarmee heb je de meest meedenkende, cohesieve groep mensen in huis.

De productlevenscyclus doet er natuurlijk ook toe. Bij nieuwere producten is het van belang de early adopters te mobiliseren. Die zijn veel gevoeliger voor je Why en How dan de latere massa. En je wilt zoveel mogelijk early adopters mobiliseren om überhaupt een massa te krijgen.

Dit besef hanteren en uitvoeren geeft direct een connectie en verbinding, terwijl expertise gedeeld wordt.

De presentatie van deze training wordt jou na afloop toegezonden, net als de gastenlijst, zodat je de inhoud direct kunt toepassen. Tevens kun je jouw netwerk direct intensiveren met de nieuwe, of verbeterde connecties.

In 2,5 uur nemen wij jou graag mee op directe toepasbaarheid van een effectieve en renderende marketing.

Deze trainingen verzorgen wij zowel op het kantoor van Sociëteit Vastgoed in Arnhem als in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.