3 oktober 2019 Real Estate Mastermind diner

Wanneer:
3 oktober 2019 @ 17:00 – 20:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-10-03T17:00:00+02:00
2019-10-03T20:30:00+02:00
Waar:
Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen
Hoofdstraat 89 in Driebergen
Kosten:
Voor members van Sociëteit Vastgoed zijn hier geen kosten aan verbonden

Talking diner for Executives

Na het grote succes van 2017, gaan wij opnieuw een diner organiseren in samenwerking met Inergy Analytical Solutions.

Op een tot de verbeelding sprekende locatie nodigen wij jou als beslisser in de sector uit voor een relatieversterkende avond.

Natuurlijk gaan wij op deze avond niet alleen genieten van elkaars gezelschap en verrukkelijk eten en drinken, we gaan ook kennis delen.

Hiertoe presenteren wij boeiende sprekers  die ons meenemen op waardevolle actualiteiten uit de bouw- en vastgoedsector.

Dit talking dinner is bedoeld om beslissers in vastgoed de kans te bieden op een toplocatie met prettig gezelschap bij te praten over actuele en zakelijke thema’s. Deze sessie combineert het nuttige met het aangename en biedt inspiratie, informatie en nieuwe contacten onder het genot van een aangenaam diner op een exclusieve locatie.

De locatie

Buitenplaats Sparrendaal is een pronkstuk van de Nederlandse woongeschiedenis. Het gebouw dateert uit 1754 en is van binnen gedecoreerd met originele behangschilderingen en rijke wand-/ en plafonddecoraties uit die tijd. Het imposante landhuis bestaat uit 7 gestileerde suites en zalen. Fraai stucwerk, gemarmerde deuromlijstingen en de decoratieve Rococo elementen zorgen voor een prachtige entourage. Sparrendaal is een belangrijke buitenplaats gelegen in Driebergen, onderdeel van de Stichtse Lustwarande, een grote gordel van landgoederen en buitenplaatsen.

Sprekers

  • Jan van der Doelen, senior banker Bouw en Vastgoed ING
  • Jankees Lampe, COO Intergy Analytical Solutions

 

Meld je nu aan voor deze verbindende avond en verheug je op hetgeen wij voor jou gaan organiseren. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus direct aanmelden is verstandig zodat je deze avond niet mist.

Deelname

  • Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden.
  • Niet leden bieden wij hierbij de kans kennis te maken met de wijze waarop Sociëteit Vastgoed de deur opent naar de toekomst en hier concrete tools voor biedt. Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom! Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member, lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten, diners en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00. Het geweldige diner is hierbij geheel all inclusive.

One Reply to “3 oktober 2019 Real Estate Mastermind diner”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.