3 oktober 2019 Real Estate Mastermind diner

Wanneer:
3 oktober 2019 @ 15:30 – 20:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-10-03T15:30:00+02:00
2019-10-03T20:30:00+02:00
Waar:
Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen
Hoofdstraat 89 in Driebergen
Kosten:
Voor members van Sociëteit Vastgoed zijn hier geen kosten aan verbonden. Nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Talking diner for Executives

Na het grote succes van 2017, gaan wij opnieuw een diner organiseren in samenwerking met Inergy Analytical Solutions.

Op een tot de verbeelding sprekende locatie nodigen wij jou als beslisser in de sector uit voor een relatieversterkende avond.

Natuurlijk gaan wij op deze avond niet alleen genieten van elkaars gezelschap en verrukkelijk eten en drinken, we gaan ook kennis delen.

Hiertoe presenteren wij boeiende sprekers  die ons meenemen op waardevolle actualiteiten uit de bouw- en vastgoedsector.

Dit talking dinner is bedoeld om beslissers in vastgoed de kans te bieden op een toplocatie met prettig gezelschap bij te praten over actuele en zakelijke thema’s. Deze sessie combineert het nuttige met het aangename en biedt inspiratie, informatie en nieuwe contacten onder het genot van een aangenaam diner op een exclusieve locatie.

De locatie

Buitenplaats Sparrendaal is een pronkstuk van de Nederlandse woongeschiedenis. Het gebouw dateert uit 1754 en is van binnen gedecoreerd met originele behangschilderingen en rijke wand-/ en plafonddecoraties uit die tijd. Het imposante landhuis bestaat uit 7 gestileerde suites en zalen. Fraai stucwerk, gemarmerde deuromlijstingen en de decoratieve Rococo elementen zorgen voor een prachtige entourage. Sparrendaal is een belangrijke buitenplaats gelegen in Driebergen, onderdeel van de Stichtse Lustwarande, een grote gordel van landgoederen en buitenplaatsen.

Sprekers

  • Jan van der Doelen, senior banker Bouw en Vastgoed ING
  • Rene van Veen CCO, Inergy Analytical Solutions
  • Vince Meens, CEO / Changemaker / Co-founder, BTC Direct, WeareBlox, Brightlands

 

Het programma

15.30 Ontvangst 
16.00 Welkom en opening door Claudia van Haeften en Rene van Veen
16.30 Rene van Veen, Inergy
17.00 Jan van der Doelen, ING
17.30 Vince Meens, CEO & Founder
18.00 Pauze
18.30 Discussie en diner
20.30 Wrap-up

 

“Er moet meer gebouwd worden, er moet verduurzaamd worden en Nederland moet circulair worden. Een grote opgave voor de bouw- en vastgoedsector. Maar hoe dan? Er is nu al te weinig capaciteit! En bouwen wordt alsmaar duurder.  Jan van der Doelen, Sector Banker van ING voor de bouw- en vastgoedsector, ligt een tipje van de sluier op tijdens het Mastermind Diner en deelt de visie van ING op de sector”.  Jan van der Doelen – ING

Meld je nu aan voor deze verbindende avond en verheug je op hetgeen wij voor jou gaan organiseren. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus direct aanmelden is verstandig zodat je deze avond niet mist.

 

Deelname

  • Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden.
  • Niet leden bieden wij hierbij de kans kennis te maken met de wijze waarop Sociëteit Vastgoed de deur opent naar de toekomst en hier concrete tools voor biedt. Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom! Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member, lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten, diners en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00. Het geweldige diner en de mastermindsessie is hierbij geheel all inclusive.

One Reply to “3 oktober 2019 Real Estate Mastermind diner”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.