17 september 2019 Masterclass ‘Financieren of Beleggen?’

Wanneer:
17 september 2019 @ 15:00 – 19:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-09-17T15:00:00+02:00
2019-09-17T19:30:00+02:00
Waar:
Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht
De Holle Bilt 1
3732 HM De Bilt
Kosten:
Voor members van Sociëteit Vastgoed zijn hier geen kosten aan verbonden.
Contact:
Sociëteit Vastgoed Netwerk
0650539039

Op 17 september 2019 gaan we jou graag meenemen op een belangrijke vraagstelling in de sector: Financieren of Beleggen?

Verantwoord beleggen en financieren wordt de norm, daar zijn we van overtuigd. Daarom worden de beleggings- en financieringsproducten steeds duurzamer. Door kapitaal duurzaam in te zetten, kunnen wij met elkaar een grote bijdrage leveren aan de samenleving en het milieu. Zo bewaken wij steeds de balans tussen maatschappelijke belangen en economisch rendement. Beleggen in aandelen, obligaties, opties en vastgoed vraagt kennis van en visie op financiële en vastgoedmarkten.

Investeren lijkt gemakkelijk, maar is dat niet. Het is eenvoudig om fouten te maken. Gezien de bedragen waar het soms om gaat, kunnen deze fouten erg kostbaar zijn. Wie kent niet de verhalen van de succesvolle ondernemer die na jaren van hard werken zijn bedrijf verkocht en de verkoopopbrengst ‘investeerde’ in andere ondernemingen?

Investeren is een vak apart.. Hetzelfde geldt voor financieren. Zonder voldoende kennis en ervaring op dit gebied is het maken van fouten eigenlijk bijna onvermijdelijk. Deze fouten kunnen ertoe leiden dat de investeerder te veel voor de aandelen van een onderneming betaalt of – nog erger – de investering beter helemaal niet had kunnen doen.

Praktijkervaring en theoretische kennis zijn een vereiste. Private equity en kredietverlening zijn beide in de loop der jaren steeds professioneler geworden en redeneren inmiddels volledig vanuit cashflows. Deze Masterclass neemt jou mee op de achtergrond  van professionele investeerders en financiers in de dagelijkse praktijk,

Deze middag nemen deskundige professionals ons mee op de achtergrond van financieringen en/ of beleggingen in de vastgoedsector. 

Sprekers

 • Maurits Van Bouwdijk Bastiaanse, CEO, Adelaer Real Estate
 • mr. Manfred Kühl MRICS, CEO, Holland Immo Group
 • Hans van Haeften MSV, Projectdirecteur, CSP REAL Estate
 • Jan Copier, DGA, CSP REAL ESTATE
 • Sacha Hoek, Real Estate Corporate Finance, JLL
 • Ir Aart Cooiman MRICS sr. sector specialist bouw en vastgoed, Rabobank

Deelname

 • Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden.
 • Niet leden bieden wij hierbij de kans kennis te maken met de wijze waarop Sociëteit Vastgoed de deur opent naar de toekomst en hier concrete tools voor biedt. Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom!
 • Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member, lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00. Je kunt hiervoor gedurende 3 maanden alle meetings bezoeken, deelnemen aan de opleidingen via de Academy en kennis maken met het netwerk.

Host

 • CSP Real Estate verzorgt kort- of langlopende vastgoedfinancieringen voor aankoop, verbouwing en verkoop van onroerend goed. Eveneens wanneer een financiering gewenst is voor het ontwikkelen/bouwen en daarna de verkoop/verhuur. 
 • “Bij gerealiseerde projecten begeleidt en adviseert CSP Real Estate als gesprekspartner bij de aan- of verkoop. Wanneer uitbreiding van de vastgoedportefeuille gewenst is, gaan wij graag in gesprek over de mogelijkheden en wensen van de objecten”.

Datum

17 september 2019

Locatie

Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht, De Holle Bilt 1, 3732 HM De Bilt

Tijd

Ontvangst 15:00 uur

Aanvang programma: 15.30uur

Korte pauze: 16.45-17.15 uur

Afsluiting programma: 18.00-18.30 uur

Afsluiting meeting na borrel & bites 19.30uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.