17 december 2019 Innovatie Congres: BEST NEXT ACTION

Wanneer:
17 december 2019 @ 15:00 – 19:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-12-17T15:00:00+01:00
2019-12-17T19:00:00+01:00
Waar:
Cie. Architekten, Amsterdam
Klaprozenweg 75A 1033 NN Amsterdam
Kosten:
Voor members van Sociëteit Vastgoed zijn hier geen kosten aan verbonden
Contact:
Sociëteit Vastgoed
0650539039

Sociëteit Vastgoed sluit 2019 af met een congres wat waarde toevoegt aan de sector, het Sociëteit Vastgoed Innovatie Congres: THE BEST NEXT ACTION

High potentials, startups en scale up organisaties die zich profileren met high tech, proptech, circulariteit en innovatie roepen wij op zich aan te melden om een pitch te geven tijdens dit congres. Wil jij jouw organisatie profileren door invulling te geven aan vragen waarbij het gebouw van de toekomst, building as a service, the smart city, circulair bouwen en high tech een grote rol spelen?

De meest spraakmakende innovator blijven wij als Sociëteit Vastgoed gedurende geheel 2020 volgen en zullen hierover publiceren.

De diverse expertises, ervaring en invalshoeken samenbrengen is nieuw en innovatief en biedt de sector een absolute meerwaarde. Ook het proces ernaar toe delen is spannend en interessant.

Bijvoorbeeld, hoe ver zijn we met het vervoer, zonder besturing. Wat betekent building as a service voor een bouwbedrijf? Wat is de inhoudelijke waarde van data voor een grote belegger? En welk rendement heeft het voor een portefeuille als data volledig uitgelezen kan worden zodat ook ver van tevoren inzicht verkregen wordt in de kosten?

Bestaan er over 10 jaar nog advocaten of is alles dan via een app uit te lezen, of is de persoonlijke relatie van een jurist van groot belang voor de zaak? Wat is the next best action voor AI?

Veel vragen waar wij met elkaar over in gesprek gaan met experts, waarbij wij worden meegenomen op kennis en innovatie.

Sprekers / Experts

  • Huib Boissevain, CEO, Annexum
  • Thomas Zwart, CEO, Officeapp
  • Esther Stomphorst, COO, van Wijk
  • Luke Liplijn, CEO, Matrixian Group
  • Sebastiaan Kieffer, Amstel Advocaten
  • Remco Evers, Business Development, Achmea

Lees verder over pitch live voor de sector te presenteren tijdens het congres

Is jouw organisatie een concrete innovator en maak jij een verschil op het gebied van techniek, maatschappelijk belang, circulariteit, duurzaamheid, zorg en/ of service? In de toekomst gaan gebouwen meerdere functies huisvesten, moeten flexibel zijn, waarbij de functies blurren. Heb jij hier een oplossing voor?

Dan vragen wij jou je deel te nemen en jouw kennis en expertise te delen

Je kunt je nu direct aanmelden voor deze waardevolle mogelijkheid tot zichtbaarheid! Geef alsjeblieft aan waar jouw toegevoegde waarde ligt, wat het usp is van jouw organisatie en vertel waar jouw focus  ligt, op bestaand of nieuw vastgoed.

Wij nemen direct na ontvangst van jouw bericht contact met jou op.

Aanmelden Pitch

Nog niet aangesloten?

Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom! Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00, dit is inclusief deelname aan deze jaarafsluiting en innovatieve meeting in Amsterdam.