5 september 2019 Juridische Masterclass & nazomerborrel

Wanneer:
5 september 2019 @ 16:30 – 20:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-09-05T16:30:00+02:00
2019-09-05T20:00:00+02:00
Waar:
Creatieve Valley, Utrecht
Utrecht
Stationsplein 32 (parkeren onderin Hoog Catherijne)
Kosten:
Gratis
Contact:
Sociëteit Vastgoed
0650539039

We starten na de zomerstop met een masterclass en nazomerborrel op het terras van Creative Valley Utrecht CS

 

Direct na de zomerstop willen we graag goed beginnen.

We starten met een kennisversterkende masterclass in het mooie nieuwe kantoorconcept “Creative Valley”.  Bij Creative Valley draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

HYS Legal is een ambitieus advocatenkantoor te Utrecht gespecialiseerd in vastgoed.  Dit kantoor is sinds 1 maart 2019 in Creative Valley Utrecht CS gevestigd en verzorgt het juridische deel van deze middag. Daarin worden we onder meer  meegenomen in de belangrijkste actualiteiten van het huurrecht en delen we de laatste ontwikkelingen in de vastgoedsector. 

Laurens van Doorn van Creative Valley verhaalt over de ontwikkeling van het Stationsgebied in het algemeen en Creative Valley Utrecht CS in het bijzonder en Gerbrand Osinga van HYS Legal zorgt voor het juridische inhoudelijke programma.

Uiteraard is er een korte pauze en na de 2e presentatie volgt een korte tour door het nieuwe pand van Creative Valley. Daarna sluiten we af met een gezellige nazomerborrel op het dakterras op de vijfde verdieping om het seizoen op volle kracht mee te beginnen.

 

Wanneer? 5 september 2019

Waar? locatie Creatieve Valley Utrecht CS, Stationsplein 32 te Utrecht (parkeren onder Hoog Catherijne)

Topics: huurprijswijziging winkelruimte en label C verplichting kantoren per 2023 en heb ook half uurtje nodig.

Met wie? Samen met 40-50 vastgoedprofessionals

Hoe laat? We starten om 16uur, van 16.30uur tm 18.00uur bieden we een inhoudelijk programma. Daarna vervolgen we op het dakterras dé nazomerborrel. Bij slecht weer strijken we neer in de Brasserie.

Doelstelling? Samen kennis delen, elkaar weer zien en spreken na de zomerstop en een goed begin maken in het nieuwe seizoen

Kosten? Voor members, sponsoren en partners zonder kosten te bezoeken. Ben je nog geen lid en wil je graag vrijblijvend kennismaken als vastgoedprofessional? Meld je dan aan als onze gast. Fijn om kennis te maken, wij kijken enorm uit naar jouw komst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.