9 april 2020 Tailormade at OGER

Wanneer:
9 april 2020 @ 18:00 – 21:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-04-09T18:00:00+02:00
2020-04-09T21:00:00+02:00
Waar:
OGER
PC Hooftstraat 75-81
Amsterdam
Kosten:
Voor members van Sociëteit Vastgoed zijn hier geen kosten aan verbonden

Altijd er al eens van gedroomd persoonlijke begeleiding te krijgen bij het uitzoeken van een goed passend en perfect uitziend kostuum voor de volgende beurs? Altijd al eens gedacht hoe het zou zijn, om bij de top-retailer OGER een dergelijke persoonlijke behandeling te ontvangen?

Sociëteit Vastgoed, garantie voor kwaliteit en succes, biedt jou als member de mogelijkheid kennis te maken met het familiebedrijf van Oger Lusink, kennis te maken met Sander Lusink, begeleidt te worden door hun top-staff en met aantrekkelijke korting jouw garderobe eveneens een garantie voor succes te laten zijn.

Meld je aan als je serieus van plan bent je te laten adviseren en kleden nav deze tailor-made sessie, er zijn slechts een paar plaatsen beschikbaar, we willen de begeleiding immers zo persoonlijk mogelijk maken!

Natuurlijk zullen er ook heerlijke hapjes en drankjes zijn zodat jij geheel ontspannen kunt besluiten hoe jij optimaal gekleed naar jouw volgende afspraken, de Provada, diners of zakelijke meetings kunt gaan.

Uiteraard is aanmeten van maatkostuums, met stof en accessoires naar keuze, allemaal mogelijk. Deze middag gaat het opnieuw volledig om wat jij wenst en nodig hebt!

Over OGER

OGER is een luxe herenmodemerk met zes stores in Nederland en één filiaal in België. Het familiebedrijf is opgericht in 1989 door de broers Robert, Martin en Oger Lusink, maar sinds kort staat de nieuwe generatie aan het roer: Martijn Lusink als CEO en Yvette Karel-Lusink als CFO.

Daarnaast is Sander Lusink Brand Director en runt Patrick Lusink OGER Corporate Fashion Statement. OGER is samen met Harrods geïnaugureerd tot Honorary Member van het Fondazione Altagamma, de Italiaanse stichting ter bescherming van het Italiaanse design erfgoed, dat bestaat uit high-end bedrijven op het gebied van design, mode, eten, sieraden en auto’s. Winkels zijn te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Antwerpen.

 Over OGER Made to Measure

“Lang verhaal kort…Wij houden van herenkleding en we zijn hier om het te bewijzen – met veel frisse energie en een moderne, persoonlijke aanpak. Geïnspireerd en geïntrigeerd door Italiaanse stijl en vakmanschap. Met behulp van de beste van Italiaanse stoffen, van de beste Italiaanse weverijen en gemaakt door ‘s werelds top ateliers. Custom crafted en exclusief gemaakt voor u, tot in het kleinste detail. Scherp, comfortabel en gemakkelijk. We maken one-of-a-kind kledingstukken volgens uw wensen en afmetingen.

Onze Made to Measure specialist zal er zijn om te helpen bij het maken van de keuzes in elk aspect. Blader door onze collecties om te beginnen met het maken van uw eigen unieke garderobe, bestaande uit custom crafted items. Uw pak, op maat gemaakt.

 Als je ons bezoekt voor een maatpak, kom je voor twee keuzes te staan: welke maakwijze en welke stofsoort? Dit is een ware uitdaging. De maakwijze bepaalt je pak voor 75%, wat zich uit in het draagcomfort en het gedrag van het pak. De stofsoort bepaalt de overige 25%, wat te zien is in de loop van het pak. Qua maakwijze kun je kiezen uit half canvas, full canvas, handmade en het Italiaanse maatwerk. Wij vertellen je er graag meer over op onze maatwerkafdelingen”.

 

Adresgegevens

OGER Amsterdam

The boardroom, 1e verdieping

P.C. Hooftstraat 75-81

1071 BP Amsterdam

 

Je kunt je hier direct voor aanmelden.

Let op, er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar voor deze persoonlijke tailormade sessie!

Svp alleen aanmelden als je serieuze plannen hebt je te laten kleden en adviseren voor jouw succes-story. We nemen na jouw aanmelding graag even contact met jou op om af te stemmen wat jouw wensen zijn op dit gebied.

#dressforsuccess

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.