7 mei WIN Ladies in Real Estate & Fashion

Wanneer:
7 mei 2020 @ 15:00 – 19:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-05-07T15:00:00+02:00
2020-05-07T19:00:00+02:00
Waar:
NANDONNA - NANUOMO
Hofplein 32 3011 AJ ROTTERDAM
Kosten:
Voor members van Sociëteit Vastgoed zijn hier geen kosten aan verbonden

Dankzij Esther Dekker, member van het Academisch Team van Sociëteit Vastgoed, kwamen wij in contact met NANDONNA – NANUOMO en Ellen Wynia. Gefocusseerd op kwaliteit, expertise, waarde toevoeging en optimalisatie besloten wij dit wij dit ook voor jou kunnen realiseren door Fashion toe te voegen aan ons programma.

Immers, hoe jij je voelt wordt voor een belangrijk deel bepaalt door de kleding die je kiest en hoe je daar jouw professionaliteit mee uitstraalt en kenmerkt.

Wij nodigen jou als Lady in Real Estate dan ook uit voor een bijzondere middag in Rotterdam. Samen bekijken wij de collectie, genieten van een modeshow, praten bij en ontmoeten elkaar en kiezen uit smaakvolle mogelijkheden onze eigen collectie.

Uiteraard ontvangen wij een aantrekkelijke korting wanneer wij definitieve keuzes maken voor deze smaakvolle tailormade mode.

Zin in een verbindende middag in Rotterdam met real estate ladies, een verrukkelijk hapje en drankje, goed gezelschap en mooie kleding? Meld je dan snel aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Fijn als jij erbij bent!

ps. Ben je nog geen member? Maak dan zonder kosten kennis met ons netwerk en de prettige professionals van Sociëteit Vastgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.