29 november 2019 De succesfactor Workshop – Goede marketing of slimme Sales?

Wanneer:
29 november 2019 @ 09:30 – 12:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-11-29T09:30:00+01:00
2019-11-29T12:30:00+01:00
Waar:
Airborne Tower
Eusebiusbuitensingel 75
10e etage
Arnhem
Kosten:
Voor members € 99,00. Voor niet members € 299,00.

We kunnen er niet meer omheen, marketing is belangrijk. belangrijk voor onze uitstraling, zichtbaarheid en het gewenste beeld wat we van onszelf laten zien. Dat geldt ook voor onze organisatie. Ook daar hoort een uitstraling, zichtbaarheid en herkenning bij. Op die manier leren de klanten en relaties het bedrijf kennen, nog voor ze er ooit concreet mee in contact zijn geweest.

Marketing is essentieel geworden, en niet meer het laatste onderdeel op de begroting. Door goede marketing kunnen we bijvoorbeeld onze doelgroep zekerheid bieden. Hoe?

  • Hanteer een professioneel website design dat aansluit op de behoeftes en interesses van jouw doelgroep.
  • Referenties van tevreden klanten zijn altijd de belangrijkste incentive om zekerheid te geven omtrent jouw diensten of producten.
  • Wees open en helder met je contact gegevens, dat is de eerste tool waarmee je gevonden wordt.
  • Heb je diploma’s , certificaten en keurmerken? Laat het weten, dit is een belangrijke zekerheid zodat men weet wie je bent en of je een gelijkwaardige gesprekspartner bent.

Is je interesse gewekt? Fijn, we gaan jouw tijdens deze workshop graag meenemen op tools, details en directe toepassingen voor jouw marketing en dus jouw sales. De belangrijkste kwaliteiten van een goede sales gerichte persoon zijn nooit irritant, nooit aan te luisteren via een belscript en spreken jou direct als persoon aan.

Deze mogelijkheden om jouw directe sales een boost te geven, gaan wij deze ochtend met jou delen. Heb je niet genoeg aan één workshop? Top, we organiseren er namelijk nog een. Mocht je hierna nog verder willen spreken over jouw ontwikkeling op dit vlak, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij verzorgen immers ook trainingen en coaching op persoonlijke basis.

Wij gaan jou graag meenemen in het belang van persoonlijke verbintenissen, loyaliteit en vertrouwen. Er zullen deuren voor je opengaan, waarvan je niet verwacht had dat dit voor jou mogelijk was.

Deze training wordt uitgevoerd op het kantoor van Sociëteit Vastgoed door VHCM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.