17 november 2020 Succesfactor Opleiding Marketing eats Sales for Breakfast

Wanneer:
17 november 2020 @ 09:00 – 12:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-11-17T09:00:00+01:00
2020-11-17T12:00:00+01:00
Waar:
Airborne Tower
Eusebiusbuitensingel 75
10e etage
Arnhem
Kosten:
Voor members € 149,95.. Voor niet members € 299,95
Contact:
Sociëteit Vastgoed
0627058824

Performance, dat ben jij, Succes, dat realiseren wij samen

Naast de workshops, masterclasses, diners, sportieve meetings en mastermind sessies die wij maandelijks organiseren, bieden wij workshops en trainingen aan die jou meenemen op vragen en antwoorden. Gerichte cursussen en persoonlijke toepassingen voor kleinere groepen, maximaal 6 personen per training.

Wij nodigen jou hier van harte voor uit.

Be the best you can be

We starten de workshop met een presentatie, vraagronde en gaan dan samen actief in gesprek. Vervolgens worden opdrachten uitgewerkt die jou direct inzage geven in wat jij wenst voor jouzelf én jouw organisatie. We sluiten af door hier met elkaar over in gesprek te gaan, en ervaring en kennis te delen.

We gaan jou deze ochtend meenemen op de toepassingen, invulling en gedachtegang.

Wij vertellen jou graag meer over waar marketing voor bedoeld is.

” Marketing is the generous act of helping others become who they seek to become”.

Zichtbaarheid en herkenning zijn van belang om te connecten met jouw gewenste doelgroep en jij biedt hiermee mogelijkheden om jou beter te leren kennen.

“You can’t be seen until You learn to See”

Nadat we jouw WHY besproken hebben en wij jou een presentatie hebben gegeven omtrent de mogelijkheden die goede marketing jou biedt, gaan wij in gesprek over de directe toepasbaarheid van persoonlijke input, delen van jouw kennis en kunde en gaan wij dit uiteraard ook toepassen in de workshop. Wij gaan jouw visie graag verbinden aan de uitingen daarvan.

Als je met authenticiteit uitstraalt dat het je om meer dan alleen directe sales te doen is, kunnen identificatie, sympathie en vertrouwen ontstaan. Dit geldt naast klanten ook sterk voor werknemers. Bij aanname van mensen zou die match dus ook een sterke richtlijn moeten zijn. Daarmee heb je de meest meedenkende, cohesieve groep mensen in huis.

De productlevenscyclus doet er natuurlijk ook toe. Bij nieuwere producten is het van belang de early adopters te mobiliseren. Die zijn veel gevoeliger voor je Why en How dan de latere massa. En je wilt zoveel mogelijk early adopters mobiliseren om überhaupt een massa te krijgen.

Dit besef hanteren en uitvoeren geeft direct een connectie en verbinding, terwijl expertise gedeeld wordt.

De presentatie van deze training wordt jou na afloop toegezonden, net als de gastenlijst, zodat je de inhoud direct kunt toepassen. Het werkboek wordt je van tevoren toegezonden.

In 3 uur tijd nemen wij jou graag mee op directe toepasbaarheid van een effectieve en renderende marketing.

Maximaal aantal deelnemers is 6. Wanneer wij meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij een nieuwe datum voor dezelfde workshop inplannen.

Incl. koffie, thee, water en wat lekkers.

Start 9.00u, afsluiting 12.30u

Deze trainingen verzorgen wij op het kantoor van Sociëteit Vastgoed in Arnhem. De opleiding wordt door VHCM uitgevoerd voor relaties en members van Sociëteit Vastgoed. Kosten training geen members € 299,00 excl. btw. pp. Kosten members € 99,00 excl. btw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.