23 september 2019 De succesfactor Workshop – ‘Het Netwerk Wint. Altijd’ (Beurstraining)

Wanneer:
23 september 2019 @ 09:30 – 12:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-09-23T09:30:00+02:00
2019-09-23T12:30:00+02:00
Waar:
Airborne Tower
Eusebiusbuitensingel 75
Anrhem
Kosten:
Voor members € 99,00. Voor niet members € 299,00.

Dat netwerken te leren is, is bekend. Dat netwerken leidt tot een vergroting van je relatiebestand, tot de mogelijkheid loyaliteit te realiseren bij jouw connecties die weer leiden tot een groei van jouw bedrijf ook.

Dat het niet eenvoudig is om netwerken renderend uit te voeren, is ook duidelijk.

Wij gaan jou graag tools en details geven en jou meenemen op de mogelijkheid ook jouw netwerk te versterken met jouw gewenste klanten en relaties. Ook netwerken is een kwestie van voorbereiden, opvolgen en je inlezen in je nieuwe relaties. Wij gaan alle tools en mogelijkheden met jou bespreken.

Netwerken is voor de meeste mensen niet zo eenvoudig. Het lijkt simpel, maar meestal zijn het je eigen gedachten die je weerhouden spontaan contact te maken of je hand uit te steken. Vreemd? Nee eigenlijk niet.

Ook in onze branche geldt, hoe hoger opgeleid, hoe sterker de imposter-gevoelens. Intelligente mensen die van nature een laag zelfvertrouwen hebben, vaak twijfelen aan zichzelf en onverzadigbaar perfectionistisch zijn lopen een hoger risico. Helemaal als ze ouders hebben die prestatiegericht of over-beschermend zijn of veel controle uitoefenen. Hogerop komen helpt overigens weinig: imposter (perfectionistische)-gedachten slijten niet met het groeien van ervaring. Er dwars doorheen gaan wél.

En dan is er nog de toegevoegde waarde verzilveren van netwerken. Hoe gaat dat eigenlijk?

Wij gaan jou in 3 uur meenemen op tools en handvatten waar je direct mee aan het werk kunt.

Uiteraard gaan we dit ook toetsen aan de praktijk en dit met elkaar bespreken. Wat zijn jouw ervaringen, hoe beleef jij dit en wat zou jij graag willen horen, zodat netwerken voor jou een ervaring wordt waar je naar uitkijkt?

Wij gaan hier graag met jou over in gesprek en delen de details die voor ons feilloos werken.

Voor maximaal 5 personen organiseren wij deze training. Fijn als jij hierbij aanwezig kunt zijn!

De training wordt uitgevoerd op het kantoor van Sociëteit Vastgoed door VHCM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.