24 januari 2020 De succesfactor Opleiding Marketing & PR om jouw potentieel te benutten

Wanneer:
24 januari 2020 @ 09:00 – 12:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-01-24T09:00:00+01:00
2020-01-24T12:30:00+01:00
Waar:
Airborne Tower
Eusebiusbuitensingel 75
Arnhem
Kosten:
Voor members € 149,95.. Voor niet members € 299,95

Loop jij continue tegen obstakels op waardoor jij het gevoel hebt niet jouw volledige potentieel te gebruiken? Omdat wij dit zo vaak tegenkomen in ons netwerk, gaan wij hier graag een workshop voor organiseren.

Er zijn namelijk heel goede toepasbare en direct te gebruiken handvaten die je direct kunt inzetten om stap voor stap optimalisatie toe te passen en door te voeren.

Wanneer je in contact komt met jouw potentieel, realiseer jij de de drive en het momentum om te bereiken wat jij wenst.

Stel je persoonlijke ontwikkeldoelstellingen bij en ervaar tijdens deze workshop wat jouw buitengewone mogelijkheden en kansen zijn.

We kunnen er niet meer omheen, marketing is belangrijk. belangrijk voor onze uitstraling, zichtbaarheid en het gewenste beeld wat we van onszelf laten zien. Dat geldt ook voor onze organisatie. Ook daar hoort een uitstraling, zichtbaarheid en herkenning bij. Op die manier leren de klanten en relaties het bedrijf kennen, nog voor ze er ooit concreet mee in contact zijn geweest.

Marketing is essentieel geworden, en niet meer het laatste onderdeel op de begroting. Door goede marketing kunnen we bijvoorbeeld onze doelgroep zekerheid bieden. Hoe?Daar gaan wij jou graag meer over vertellen deze ochtend.

Is je interesse gewekt?

Fijn, we gaan jouw tijdens deze workshop graag meenemen op tools, details en directe toepassingen voor jouw marketing en dus jouw sales. De belangrijkste kwaliteiten van een goede sales gerichte persoon zijn nooit irritant, nooit aan te luisteren via een belscript en spreken jou direct als persoon aan.

Heb je niet genoeg aan één workshop? Top, we organiseren er namelijk nog veel meer. Mocht je hierna nog verder willen spreken over jouw ontwikkeling op dit vlak, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij verzorgen immers ook trainingen en coaching op persoonlijke basis.

Deze training wordt uitgevoerd op het kantoor van Sociëteit Vastgoed door VHCM.

Meld je aan om jouw focus en motivatie te stimuleren, te ontwikkelen en in te zetten om jouw gewenste doelstellingen te bereiken.