1 november 2019 Workshop – Build your Passion & Create your Vision

Wanneer:
1 november 2019 @ 09:30 – 12:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-11-01T09:30:00+01:00
2019-11-01T12:00:00+01:00
Waar:
ntb
Kosten:
€ 99,95

Wat hebben wij nodig om de beste versie van onszelf te kunnen zijn? In ieder geval zijn er een aantal basisbehoeften waar invulling aan gegeven dient te worden. Onze eigen Masloff Pyramide.

Wat bedoelen we precies? Een mens heeft 4 primal needs en 2 spiritual needs. Voor jou is het goed om te weten wat deze zijn, niet enkel voor jezelf, maar juist ook om directe en goede aansluiting te vinden bij jouw doelgroep.

DE 4 PRIMAL NEEDS:

  1. Zekerheid: Wij willen allemaal stabiliteit en zekerheid in ons leven zoals eten, onderdak en andere materiële middelen.
  2. Onzekerheid: Mensen hebben een behoefte aan verandering om hun lichaam en emoties te trainen. Daarom zoeken wij variatie in stimuli, psychische activiteiten, entertainment, eten en dergelijke
  3. Betekenis: We wensen allemaal dat we bijzonder en speciaal zijn (van betekenis zijn).
  4. Connectie: Wij willen ons geconnect voelen. Denk hierbij vooral aan liefde en intensieve interactie.

Daarnaast hebben wij ook spirituele needs. Welke dat zijn?

DE 2 SPIRITUELE NEEDS

  1. Groei: Wij willen groeien in deze wereld. Zonder groei zijn wij niet tevreden en voelen wij ons onvoldaan en groeit irritatie.
  2. Bijdrage: Wij kunnen zonder elkaar niet overleven en halen concreet voldoening uit het hulp bieden aan anderen. Ook omdat we daarmee bijdragen aan de groei van een ander.

Wanneer wij buitengewone resultaten en vervulling willen realiseren in ons werk, onze carrière of onze missie, is het belangrijk ons te richten op wat we werkelijk willen en we een scherpe visie hebben over waar we naartoe willen. Een duidelijk resultaat of resultaat hebben en er consequent op focussen, verandert onmiddellijk je gedrag en geeft je het momentum dat je nodig hebt om elke dag kleine acties te ondernemen die tot geometrische resultaten leiden.

Nieuwsgierig?

Fijn! Meld je dan aan voor deze waardevolle workshop, waarbij wij in gesprek gaan over basis invullingen, toepassingen hiervan en hoe groot het belang van erkenning en waardering zijn.

Wij kijken uit naar jouw komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.