28 februari 2020 De succesfactor Opleiding – Build your Passion & Create your Vision (Beurstraining)

Wanneer:
28 februari 2020 @ 09:30 – 12:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-02-28T09:30:00+01:00
2020-02-28T12:30:00+01:00
Waar:
Airborne Tower
Eusebiusbuitensingel 75
10e etage
Arnhem
Kosten:
Voor members € 149,95.. Voor niet members € 299,95

Wat hebben wij nodig om de beste versie van onszelf te kunnen zijn? In ieder geval zijn er een aantal basisbehoeften waar invulling aan gegeven dient te worden. Onze eigen Masloff Pyramide.

Wat bedoelen we precies? Een mens heeft 4 primal needs en 2 spiritual needs. Voor jou is het goed om te weten wat deze zijn, niet enkel voor jezelf, maar juist ook om directe en goede aansluiting te vinden bij jouw netwerk.

DE 4 PRIMAL NEEDS:

  1. Zekerheid: Wij willen allemaal stabiliteit en zekerheid in ons leven zoals eten, onderdak en andere materiële middelen.
  2. Onzekerheid: Mensen hebben een behoefte aan verandering om hun lichaam en emoties te trainen. Daarom zoeken wij variatie in stimuli, psychische activiteiten, entertainment, eten en dergelijke
  3. Betekenis: We wensen allemaal dat we bijzonder en speciaal zijn (van betekenis zijn).
  4. Connectie: Wij willen ons geconnect voelen. Denk hierbij vooral aan liefde en intensieve interactie.

Daarnaast hebben wij ook spirituele needs. Welke dat zijn?

DE 2 SPIRITUELE NEEDS

  1. Groei: Wij willen groeien in deze wereld. Zonder groei zijn wij niet tevreden en voelen wij ons onvoldaan en groeit irritatie.
  2. Bijdrage: Wij kunnen zonder elkaar niet overleven en halen concreet voldoening uit het hulp bieden aan anderen. Ook omdat we daarmee bijdragen aan de groei van een ander.

Wanneer wij buitengewone resultaten en vervulling willen realiseren in ons werk, onze carrière of onze missie, is het belangrijk ons te richten op wat we werkelijk willen en we een scherpe visie hebben over waar we naartoe willen. Een duidelijk resultaat of resultaat hebben en er consequent op focussen, verandert onmiddellijk je gedrag en geeft je het momentum dat je nodig hebt om elke dag kleine acties te ondernemen die tot geometrische resultaten leiden.

Deze tools en persoonlijke skills gaan wij deze ochtend met jou bespreken en trainen, zodat jij voorbereid bent en het beste kunt halen uit de eerstvolgende beurs. Wat kun je nog meer verwachten?

  • Is jouw LinkedIn profiel optimaal bijgewerkt om gezien te worden door nieuwe relaties?
  • Heb jij nieuwe relaties met wie jij kennis wilt maken reeds geïnformeerd omtrent jouw komst?

Nieuwsgierig?

Fijn! Meld je dan aan voor deze waardevolle opleiding, waarbij wij in gesprek gaan over basis invullingen, toepassingen hiervan en hoe groot het belang van erkenning en waardering zijn, zeker tijdens een beurs waarbij de meeste contacten vluchtig zijn. Jij kunt een blijvende indruk maken.

Wij kijken uit naar jouw komst!

NB. Deze opleiding wordt georganiseerd op het kantoor van Sociëteit Vastgoed door VHCM. De kosten zijn excl. btw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.