21 maart 2019, Show me the city (Rotterdam)

Spraakmakend vastgoed van dichtbij bekijken

Altijd al eens over gefantaseerd, hoe het zou zijn om met eigenaren en beheerders van een mooie vastgoedportefeuille dit vastgoed van dichtbij te gaan bekijken? We praten er veel over, bespreken het, berekenen het, maar het bekijken doen we minder vaak.

 

Dat gaan wij graag anders doen. Op 21 maart 2019 nemen we een klein gezelschap van eigenaren en beheerders graag mee langs een aantal van hun mooiste panden in Rotterdam. We nodigen hen daarbij uit over deze panden te vertellen. De herkomst, de eventuele herbouw of transitie, de huurders, de problemen, de oplossingen en de wijze van beheer. Terwijl we er samen over spreken, kunnen we het direct van nabij bekijken.

 

  • Wie gaan er mee? Beheerders en eigenaren. Projectontwikkelaars zijn ook van harte welkom
  • Wie gaat het hosten? Achmea gaat deze unieke en persoonlijke dag hosten, Sociëteit Vastgoed organiseert, nodigt uit en volgt op
  • Wanneer gaan we dit doen? Op 21 maart 2019, het voorjaar mag beginnen tijdens deze bustour, waarbij wij aan boord uiteraard voor goede catering zorgen
  • Hoeveel personen kunnen zich aanmelden? Members van Sociëteit Vastgoed kunnen zich zonder kosten aanmelden, gasten van Achmea eveneens. In totaal zullen we met 30 personen deze middag door Rotterdam rijden. We sluiten af met een borrel en een gezonde kleine maaltijd.
  • Aanmelden kan direct, voorstellen voor locaties in Rotterdam worden zeer op prijs gesteld!