21 maart 2019, Show me the city (Rotterdam)

Spraakmakend vastgoed van dichtbij bekijken

Altijd al eens over nagedacht, hoe het zou zijn om met eigenaren en beheerders van een mooie vastgoedportefeuille het vastgoed van nabij te bekijken? We praten er veel over, bespreken het, berekenen het, maar de panden concreet bezoeken, doen we veel minder vaak.

 

Dat gaan wij graag anders doen. Op 21 maart 2019 nemen we een klein gezelschap van eigenaren, projectonwikkelaars en beheerders  (verantwoordelijk voor een portefeuille) graag mee naar een aantal van de mooiste panden in Rotterdam.

 

We nodigen experts uit Rotterdam uit hierover te vertellen. We spreken samen over de herkomst, de eventuele herbouw of transitie, de huurders, de problemen, de oplossingen en de wijze van beheer. Terwijl we er samen over spreken, gaan we het ook direct bekijken.

  •  
  • Wie is de host? Centraal Beheer (Achmea) is de gastheer van deze unieke en persoonlijke dag, Sociëteit Vastgoed organiseert, nodigt uit en volgt op.
  • Wanneer gaan we dit doen? Op 21 maart 2019, het voorjaar mag beginnen tijdens deze bustour, waarbij wij aan boord uiteraard voor goede catering zorgen.
  •  
  • Hoeveel personen kunnen zich aanmelden? Members van Sociëteit Vastgoed kunnen zich zonder kosten aanmelden, Portefeuille- eigenaren of verantwoordelijken voor een portefeuille zijn van harte welkom als onze gast. In totaal zullen we met 30-40 personen deze middag Rotterdam bezoeken. We starten met een lekker kopje koffie en sluiten af met een borrel en een gezonde kleine maaltijd. Tussendoor stoppen we voor het bezoeken van de panden. 

Het belooft een unieke en waardevolle middag te worden!

Evenement Details

Host

Centraal Beheer (Achmea)

Datum

21 maart 2019

Locatie

Rotterdam

Tijd

Aanvang 12.30uur

Kosten

Leden en portefeuille eigenaren kunnen net als verantwoordelijken voor een vastgoedportefeuille deze unieke tour kosteloos bijwonen.

NB. Ook voor members geldt, het is van belang portefeuille eigenaar te zijn, of verantwoordelijk te zijn voor een vastgoedporefeuille.

 

Ben je (nog) geen member en heb je interesse deel te nemen aan deze relatieversterkende tour door Rotterdam? Meld je dan aan en maak kennis met het netwerk en de mogelijkheden.

Programma

12.30 Aanvang Zalmhuis met Lunch, koffie, thee & fris

13.00 Openingswoord Claudia & Jack

13:10 presentatie Exploitant Zalmhuis

13.20 Instappen in de Bus

13.30 Verdere intro Claudia

13.45 Presentatie A

14.00 Bezoek Pand A

14.30 Bus in

14.40 Presentatie B

14:55 Bezoek Pand B

15.30 Bus in

15.50 Presentatie C

16.05 Bezoek Pand C

16.30 Bus in

17.00 Afsluiting en aansluitend een borrel en kleine maaltijd

18.00/18.30 uur afsluiting

 

Bezoek aan:

 

Het Zalmhuis · Schieblock Rotterdam · Rotterdam-Zuid · De Rotterdam

Sprekers

Jannes Vos

Managing Director, Properties Special Projects Europe

Michon van der Salm

Managing Director, Whitewood

Drs. Esther Dekker MSV

Property Director, Max Property Group