24 oktober 2019 Women’s Innovation Network @ Sociëteit Vastgoed

Ladies In Real Estate

We keken er al allemaal naar uit, de volgende Ladies in Real Estate meeting!

Het is tijd voor WIN, Women Innovative Network

Voor vrouwen in het vastgoed, waarbij een 24/7 klok heerst en  innovatie, techniek, vastgoedkennis en verbinding van origine verbonden waren aan de heren, is het van belang elkaar te vinden, te spreken, te verbinden en met elkaar te overleggen. Na 3 jaar exponentiële groei en ontwikkeling, na de lancering van een Academy en het Sociëteit Vastgoed Network vonden wij het hoog tijd  voor WIN.

Bij WIN ontmoeten vrouwen elkaar om af te stemmen, met elkaar na te denken, ideeën te delen, overwinningen om te zetten naar volgende kansen en om met elkaar te spreken over al datgene wat ons verbindt, als vrouwen in de vastgoedsector.

Waar vinden en spreken wij elkaar als vrouwen in het vastgoed? Natuurlijk ontmoeten wij elkaar reeds bij de 30 meetings per jaar die Sociëteit Vastgoed organiseert. En daarnaast vinden wij elkaar op beurzen, nationaal en internationaal. We mailen en bellen en liken elkaars posts op social media.Met WIN, als onderdeel van Sociëteit Vastgoed, geven wij deze meetings succesvol invulling aan meetings waarbij vrouwen in het vastgoed elkaar beter leren kennen en elkaar daardoor kunnen versterken.

Met regelmaat

Met regelmaat organiseren wij dan ook een topmeeting op een goede locatie, met makkelijke parkeergelegenheid, waar wij elkaar zien en spreken. We nemen daarbij de tijd voor elkaar, wisselen van tafeldame tussendoor en kunnen elkaar gemakkelijk vinden en bereiken via de Sociëteit Vastgoed Network groep op LinkedIn.

Zullen we direct onze volgende date inplannen?

Daarnaast gaan wij vrouwen aan tafel inviteren die ons extra kunnen inspireren, waar wij kennis mee kunnen delen en die ons meenemen op alles waar wij mee dealen. Het belooft dus opnieuw waardevol, super gezellig, innovatief, versterkend en interessant te worden.

24 oktober 2019

Opnieuw beleefden wij een waardevolle middag met elkaar. Het was een bijzonder gezellige, business versterkende middag om elkaar beter te leren kennen, te lachen, te praten, over onze projecten te vertellen en elkaar om hulp te vragen.

Ontzettend fijn om samen te genieten van een fantastisch menu, lekkere drankjes en elkaars geweldige gezelschap op deze toplocatie.

Dank jullie wel voor weer een topmiddag samen!

De foto’s kun je bekijken op onze Facebook Pagina.

 

De volgende WIN meeting is op- 20 november as bij Vijfhuizen Beheer in Den Haag.

Je kunt je hier direct voor aanmelden, net als voor de overige WIN meetings.

(voor members zijn hier geen kosten aan verbonden, bij culinaire meetings vragen wij een eigen bijdrage).