8 oktober 2019, 2e dag EXPO REAL

Wat schreef Vastgoedmarkt over EXPO REAL?

” Ondanks de sputterende Duitse economie en internationale handelsconflicten, overheerst het optimisme op de vastgoedbeurs Expo Real, die maandag van start ging in München.

Met 2,127 exposanten boekt het driedaagse internationale vastgoedevenement zelfs een nieuw record. Ook qua bezoekersaantal zal de belangrijkste vastgoedbeurs van Europa de 45.000 bezoekers van vorig jaar waarschijnlijk overtreffen, stelt Klaus Dittrich, topman van beursorganisator Messe München. De stemming in de vastgoedsector is nog altijd positief, maar er is wel een toenemende waakzaamheid in verband met de algemene economische ontwikkeling, aldus Dittrich.

De belangrijkste uitdaging voor beleggers  zal vooral zijn om geschikte topkwaliteit beleggingsproducten te vinden. Nederland behoort tot de Top vier landen in Europa waar internationale vastgoedbeleggers graag willen investeren, zo blijkt rearch van Colliers.

Het zal niemand verbazen dat duurzaamheid en klimaatopwarming ook veel aandacht krijgt op Expo Real 2019″.

Sociëteit Vastgoed bezocht ook deze 2e dag de druk bezochte Expo Real in München.

Wij spraken met members en relaties over de markt, gewenste samenwerkingen en nieuwe ontwikkelingen.

We feliciteerden Hans Peter Fris met de internationale publicatie (Mid-Year_Market_View_2019_The_Netherlands) en voerden waardevolle gesprekken over de sector, persoonlijke ontwikkelingen, zakelijke successen en bijzondere projecten.

Wij sloten EXPO REAL 20129 af in de private dining room bij high end restaurant Käfer in de binnenstad van München met een select en bijzonder fijn gezelschap.

Dank voor jullie komst en de prachtige avond!

Bekijk hier de foto’s van dit fantastische, relatieversterkende diner.

Geweldig om zulke openhartige gesprekken met elkaar te kunnen voeren en concreet de directe meerwaarde van ons netwerk te ervaren. Heel veel dank hiervoor! Het was voor ons allen een verrijkende en bijzondere avond, waar we ook kort de verjaardag van Rutger vierden.

Tot volgend jaar EXPO REAL

EXPO REAL 2019 zit erop, het was fantastisch elkaar te zien en te spreken. Vol energie, nieuwe informatie, opgeladen door de fijne gesprekken en mooie ontmoetingen keren wij terug naar Nederland.

Heel graag verwelkomen wij jou op 18 oktober bij de workshop beleggen, op 24 oktober bij de ladies lunch in Amsterdam, op 29 oktober bij het gala diner van Fonds Sport gehandicapten of op 30 oktober as bij de executives meeting bij Deloitte omtrent de future of work.

Meld je hier direct aan voor de komende meetings: