7 oktober 2019 De eerste EXPO REAL DAG

De 1e Expo Real dag!

Honderden relaties gezien en gesproken, een internationaal perscongres van Colliers bijgewoond en geweldige informatie mogen ontvangen over de sector. Wij nemen je graag even mee op de eerste dag van de internationale EXPO REAL:

De topics die besproken werden tijdens de internationale persconferentie van Colliers Int., waar wij als genodigden de dag mee begonnen:

  1. Er zal meer geïnvesteerd gaan worden in studentenhuisvesting
  2. Senior Housing blijft een ontwikkelende markt en zal verder blijven groeien
  3. Retail zal een comeback krijgen
  4. Er zullen handelsconflicten ontstaan
  5. De economische groei zal continueren
  6. De lage rente wordt voorlopig gehandhaafd
  7. Minder spelers op de markt maar wel grotere (kleinere bedrijven worden opgenomen)
  8. Familie offices ontwikkelen zich verder

Heb jij interesse om te lezen en te zien wat besproken werd tijdens deze persconferentie? Hierbij de presentatie en het persbericht van deze waardevolle meeting:

Daarna spraken we Francesco Coppola, onze partner van MIPIM Reed en konden direct nieuwe afspraken afstemmen voor 2020. En ja, volgend jaar zullen we ook naar Mapic afreizen en daar een mooie meeting organiseren. We zorgen dat de details hiervoor snel bekend gemaakt worden. Je kunt nu reeds uitzien naar waardevolle meetings tijdens MIPIM, Mapic en Mipim Proptech.

Tijdens een fijn gesprek met Dapple maakten wij kennis met Marlijn en Jacques, die wij direct mochten verwelkomen als nieuwe leden. Wij maken hen graag wegwijs in de sector, want management as a service is zeker een mooie nieuwe business ontwikkeling in property management.

Mogen wij Marlijn en Jacques hierbij aan jou voorstellen?

Geweldig fijn dat tegelijk ons het bericht bereikte dat Lydia Luiken, nu als zelfstandig ondernemer ook aansluit bij ons netwerk. Zij werkt alweer samen met Wisse Stenchlak, dus we kijken uit naar een innovatief vervolg van onze eerdere samenwerking!

Vervolgens spraken wij op de mooie stand van Holland Metropole nieuwe relaties, en waren blij verrast enthousiaste members te mogen groeten (Ab, Gijs, Bram, Toine, Rob, Bob, wat fijn jullie te zien!)

Wij sloten de eerste succesvolle beursdag af met een geweldig diner.

We rekenden op 30 vastgoedprofessionals die zich hadden aangemeld, maar samen met 38 gasten beleefden wij een fantastische avond. Fijn dat onze gasten weten dat onverwachte gasten ook altijd welkom zijn.

Ontzettend fijn om elkaar uitgebreid te spreken en weer zoveel nieuwe dingen over elkaar te leren. Zo waarderen wij elkaar steeds meer en groeit de relatie, met alle positieve gevolgen van dien.

De goede sfeer, het lekkere eten en drinken en natuurlijk vooral het buitengewoon prettige gezelschap zorgde voor een mooie avond, waarvoor wij door alle gasten hartelijk bedankt werden.

Heel graag gedaan, het was een voorrecht dit te mogen organiseren!

Dank voor een eerste geweldige beursdag tijdens EXPO REAL.

Bekijk de foto’s op onze Facebook pagina

#proudmsv #exporeal #extendyournetwork #realestatepeople #realestate #societeitvastgoed