22 augustus 2019 Succesfactor Workshop Renderende Marketing

Performance, dat ben jij, Succes, dat realiseren wij samen

Naast de workshops, masterclasses, diners, sportieve meetings en mastermind sessies die wij maandelijks organiseren, bieden wij vanaf de zomer van 2019  workshops en trainingen aan die jou meenemen op vragen en antwoorden. Gerichte cursussen en persoonlijke toepassingen voor kleinere groepen, maximaal 6 personen per training.

Be the best you can be

We startten de workshop met een presentatie, vraagronde en gingen samen actief in gesprek. Vervolgens werden opdrachten uitgewerkt die jou direct inzage gaven in wat jij wenst voor jouzelf én jouw organisatie. We sloten af door hier met elkaar over in gesprek te gaan, en ervaring en kennis te delen.

We namen jou deze ochtend mee op de toepassingen, invulling en gedachtegang van succesvolle marketing.

Wij vertelden jou graag waar marketing voor bedoeld is: met een goede marketing is sales en het oplossen van problemen bij jouw klanten een logisch gevolg.

” Marketing is the generous act of helping others become who they seek to become”.

Zichtbaarheid en herkenning zijn van belang om te connecten met jouw gewenste doelgroep en jij biedt hiermee mogelijkheden om jou beter te leren kennen.

“You can’t be seen until You learn to See”

Nadat we jouw WHY besproken hadden en wij jou een presentatie gegeven hebben omtrent de mogelijkheden die goede marketing jou biedt, gingen wij in gesprek over de directe toepasbaarheid van persoonlijke input, het delen van jouw kennis en kunde en uiteraard pasten wij dit toe in de workshop. Het was bijzonder inspirerend jouw visie te verbinden aan de uitingen daarvan.

“Als je met authenticiteit uitstraalt dat het je om meer dan alleen directe sales te doen is, kunnen identificatie, sympathie en vertrouwen ontstaan. Dit geldt naast klanten ook sterk voor werknemers. Bij aanname van mensen zou die match dus ook een sterke richtlijn moeten zijn. Daarmee heb je de meest meedenkende, cohesieve groep mensen in huis.

De productlevenscyclus doet er natuurlijk ook toe. Bij nieuwere producten is het van belang de early adopters te mobiliseren. Die zijn veel gevoeliger voor je Why en How dan de latere massa. En je wilt zoveel mogelijk early adopters mobiliseren om überhaupt een massa te krijgen.

Dit besef hanteren en uitvoeren geeft direct een connectie en verbinding, terwijl expertise gedeeld wordt”.

De presentatie van deze training wordt de deelnemers na afloop toegezonden, net als het boekje, zodat je de inhoud direct kunt toepassen. Het werkboek namen de deelnemers direct mee, gevuld met eigen aantekeningen.

In 3 uur tijd namen wij jou mee op directe toepasbaarheid van een effectieve en renderende marketing.

De reacties die wij na afloop van de workshop ontvingen gaven duidelijk aan dat wij hier met veel enthousiasme mee zullen gaan vervolgen.

Wow, I did it! De eerste succesfactor training gegeven in ons kantoor airbornetower van Sociëteit Vastgoed Netwerk®ism VHCM omtrent het ontwikkelen van persoonlijke drijfveren, de zichtbaarheid van je organisatie en het voeden van je intrinsieke motivatie.

Renderende marketing gaat immers over het maken van het verschil.

Geweldig fijn dat de fantastische deelnemers enthousiast en tevreden waren. We zijn dan ook enorm gemotiveerd deze trainingen aan het waardevolle programma van Sociëteit Vastgoed Academy toe te gaan voegen!

Meld je aan voor de volgende workshop omtrent netwerken en renderend beursbezoek, ter voorbereiding van EXPO REAL.