Een goed gesprek met Jack

8 waardevolle kennis-interviews met Jack Zuidweg MSV

Met trots presenteren wij een samenvoeging van de serie spraakmakende gesprekken die wij voerden met Jack Zuidweg MSV, vanuit zijn adviserende rol vastgoedeigenaren, beleggers en VvE’s te begeleiden bij strategie, visie en ontwikkeling van de portefeuilles.

Jack is als strategisch partner en verzekeraar (Centraal Beheer onderdeel van Achmea) een bekend en vertrouwd gezicht in de Nederlandse vastgoedsector.

Als Founder van Sociëteit Vastgoed, het bouw- en vastgoedplatform dat honderden professionals en beslissing-nemers uit de sector vertegenwoordigd, was het iedere keer opnieuw bijzonder prettig met Jack in gesprek te over de meest actuele onderwerpen in de sector. Niet alleen vanuit het kennis-delen aspect, Jack is een uiterst sympathiek persoon met wie het bijzonder fijn is om mee samen te werken.

De interviews werden steeds actief gepubliceerd op de website en Social media van Sociëteit Vastgoed en gedeeld in de nieuwbrieven.

De interesse in de content was tot ons genoegen onverminderd groot.

De gelezen data meldde steeds een gemiddelde belangstelling van 10.000 lezers per artikel en een aantal views van ruim 20.000 op Social media aan. (De interviews zijn in totaal 80.000x gelezen en bekeken).

Vandaar het initiatief deze artikelen samen te bundelen om de kennis en expertise van Jack Zuidweg MSV nogmaals te delen met de sector en belangstellenden.

“Beste Jack,

Het is een steeds enorm plezierig met jou, jouw team en collegae samen te mogen werken. In ons 3-jarig bestaan hebben jullie ons vanaf de start gestimuleerd. Dank jullie wel voor deze fijne en nimmer aflatende support en het vertrouwen. Loyale relaties zijn absoluut de pijler van onze groei en ontwikkeling.  

Het is een voorrecht om door onze samenwerking de vastgoedsector ook op deze wijze optimaal en effectief te kunnen servicen. Door het effectief delen van kennis en expertise zijn wij samen steeds in staat de gewenste toegevoegde waarde te leveren.

Ik kijk er nu reeds naar uit opnieuw een serie interviews met jou te gaan inplannen omtrent actuele en belangrijke onderwerpen in de zich sterk ontwikkelende vastgoedbranche”.

Download hier het mooie samengestelde boekje: Een goed gesprek met Jack met de 8 waardevolle interviews.

Veel leesplezier!

Claudia van Haeften MBA MSV
Sociëteit Vastgoed Netwerk
Eusebiusbuitensingel 75
6828HZ Arnhem
Tel. 0627058824

Mail: claudia@societeitvastgoed.eu
Web: www.societeitvastgoed.eu en www.societeitvastgoed.academy