12 juli 2019, Eerste WIN lunch

Women's Innovation Netwerk

Voor vrouwen in het vastgoed, waarbij een 24/7 klok heerst en  innovatie, techniek, vastgoedkennis en verbinding van origine verbonden waren aan de heren, is het van belang elkaar te vinden, te spreken, te verbinden en met elkaar te overleggen. Na 3 jaar exponentiële groei en ontwikkeling, na de lancering van een Academy en het Sociëteit Vastgoed Network is het tijd voor WIN (Women Innovation Network powered by Sociëteit Vastgoed)

Bij WIN ontmoeten vrouwen elkaar om af te stemmen, met elkaar na te denken, ideeën te delen, overwinningen om te zetten naar volgende kansen en om met elkaar te spreken over al datgene wat ons verbindt, als vrouwen in de vastgoedsector.

Waar gaan wij elkaar vinden en spreken? Natuurlijk ontmoeten wij elkaar reeds bij de 30 meetings per jaar die Sociëteit Vastgoed organiseert. En daarnaast vinden wij elkaar op beurzen, nationaal en internationaal. We mailen en bellen en liken elkaars posts op social media. Nu gaat WIN, als onderdeel van Sociëteit Vastgoed dat verder uitrollen.

Eens per kwartaal

Eens per 3 maanden organiseren wij een lunch op een goede locatie, met makkelijke parkeergelegenheid, waar wij elkaar zien en spreken. We nemen daarbij de tijd voor elkaar, wisselen van tafeldame tussendoor en kunnen elkaar gemakkelijk vinden en bereiken via de Sociëteit Vastgoed Network groep op LinkedIn. Daarnaast sturen wij de terugblik uit met de persoonlijke LinkedIn adressen van een ieder, zodat met elkaar connecten heel gemakkelijk wordt.

Eerste WIN lunch

Gisteren, 12 juli jl, organiseerde Sociëteit Vastgoed de eerste ladies in real estate lunch in de Harbour Club in Amsterdam Zuid. Samen met 11 vastgoedvrouwen (we hebben jullie gemist Femke en Gijs, wat fijn dat jij er de volgende keer ook bij bent Liselot!) beleefden we een unieke middag.

We luisterden naar elkaar, gaven allen een korte persoonlijke pitch, deelden onze achtergrond en gewenste invulling voor ons bedrijf en genoten van het heerlijke eten en elkaars gezelschap. Door het relatief kleine gezelschap konden we allen persoonlijk met elkaar kennis maken, ervaringen delen en vragen om elkaar voor te stellen aan nieuwe connecties. Er werden direct afspraken met elkaar in de agenda geplaatst. Ontzettend leuk dat er arbeidsverleden gedeeld werd (mooie herinneringen opgehaald), zakenpartners direct toegankelijk werden en mogelijkheden om samen verder te spreken direct geconcretiseerd werden.

De locatie was gekozen vanwege de mogelijkheid aan het water te zitten en te genieten van de mooie plek aan de Amstel. De regen maakte geen verschil voor de uitkomst van succes van deze middag.

Dank allen voor de fijne, attente en hartelijke reacties op social media en het delen van het bericht. Dank ook voor de complimenten die we mochten ontvangen omtrent de invulling die we geven aan het betrokken en enthousiast houden van onze members.

Fijn dat de volgende WIN lunch alweer in de agenda staat: 23 oktober, opnieuw in de Harbour Club in Amsterdam Zuid. Bij veel animo gaan we de WIN meetings graag uitbreiden op ons kantoor (of dat van een van de andere members) met high tea (of high wine).

 

 

1 Adrienne Honnebier Zeevenhooven advocaten Partner
2 Annemarie Govers Schotten Amstel Advocaten Advocaat Partner / Eigenaar
3 Claudia van Haeften (organisatie) Sociëteit Vastgoed Founder / Directeur
4 Dorien Dallinga Dallinga Real Estate Consultancy Eigenaar / Consultant
5 Esther Dekker Max Property Group Property Director
6 Karin Klarenbeek KK Vastgoed Eigenaar
7 Liselot Dalenoord RICS Country Manager Benelux
8 Mariska Spelbos Collins Foods Netherlands Ltd. Asset Manager
9 Miloeda Vijfhuizen 5Huizen Vastgoed en Leegstandbeheer CEO
10 Mosgan Tofighi Tofighi Entrepreneur Real Estate
11 Nicole Smit Aluverre Directeur
12 Verona Haselager Osre CCO