1 en 2 juli 2019, MIPIM Prop Tech

The new 2019 edition of MIPIM PropTech Europe – Europe’s leading proptech event

Cees van der Spek zei treffend:”It was Proptech Week in Paris. With EDGE Technologies we were present at the MIPIMProptechEU.

New proptech and realtech innovations and platforms were presented and showed. Many influencers from the industry were present. Quite an international even global coverage.

We were with Sanofy and Union Investment in a panel about workplace and employee satisfaction, the Future of Work and leadership in the new techy RE environment. Pretty cool and inspiring. The world needs better buildings!”

Sociëteit Vastgoed kijkt terug op 2 bijzonder innovatieve dagen vol kennisdeling.  Een indrukkende beurs waarin wij 10 interviews gaven, 12 presentaties bezochten, honderden mensen begroeten, 8 vlogs opnamen en enorm veel inspiratie opdeden.

De rode draad was duidelijk: De mens staat centraal, we enteren een tijdperk van samenwerkingen waarin hospitality en story telling key zullen zijn.

We hebben enorm genoten van de bijzondere presentatie van internationaal filosoof Anders Indset: ” Our Leaders of today need the philosophy of the past, paired with the scientific knowledge and technology of tomorrow”. We gingen met hem in gesprek en kijken bijzonder uit naar het vervolg.

We maakten mooie nieuwe afspraken met MIPIM partner Francesco Coppola, waarbij we spraken over de mogelijkheid eveneens deel te gaan nemen aan MAPIC 2020. Het was fijn om onze Proptech partner Menno Lammers van PropTechNL te zien en we luisterden trots naar onder andere Jo Bronckers van FIBREE.

We sloten deze waardevolle beurs af met partner OSRE WoningDossier, Verona Haselager en Marc Buijs en maakten samen nieuwe afspraken voor MIPIM 2020. Het ontbijt wat we samen organiseerden tijdens MIPIM 2019 vraagt immers om een herhaling.

Fijn dat jullie erbij waren Paulien Frehé MSV & Laurens Hamelink! Goed om weer zoveel nieuwe relaties te ontmoeten. We hopen jullie spoedig op onze meetings, trainingen en bijeenkomsten te mogen verwelkomen om elkaar verder te versterken.

We maakten deze dagen 2 korte filmpjes waarin we jullie graag meenemen op onze bevindingen en een aantal van onze gesprekken. MIPIM PropTech zei hierover:” The property industry is one the largest and most valuable asset classes in the world and the use of technology to improve this sector is on the rise. Staying up to date with the newest trends is a “must” and at MIPIM PropTech Europe you will be part of this evolution“.

.

 

 

1 & 2 juli 2019 MIPIM Proptech, Paris

1 Claudia  van Haeften Sociëteit Vastgoed Founder | Directeur
2 Constantijn  van Haeften Sociëteit Vastgoed Manager Business Development
3 Joep  Kroonenburg Nedvest Capital Investment Team 
4 Laurens  Hamelink TwinQ Eigenaar / Directeur
5 Mark Buijs OSRE CEO
6 Menno Lammers ProptechNL Founder / Chief Proptech Officer
7 Paulien  Frehe ServicebouwPlus & pvvT Commercieel Manager
8 Thomas  Oostwal Orange Investment Managers Investment Manager
9 Verona Haselager OSRE CCO
10 Vincent  van Someren TwinQ Product Manager