What’s on the agenda? Mipim Proptech

For a human centered real estate

Na een mooie en snelle reis (nooit meer anders dan met de Thalys naar Parijs) genieten wij van de stadsgeluiden, de prachtige architectuur, de gevulde terrassen, de taal en het feit dat we hier weer zijn.

Ondertussen hebben we, terwijl we reisden, een top gastvrouw bereid gevonden ons te assisteren tijdens meetings en een waardevolle ITer aan ons team toegevoegd. Zo kun je je reis effectief invulling geven! Goed ook om bij aankomst direct de Uber app in werking te stellen, zodat we snel op onze bestemming waren. Een goed voorbeeld hoe techniek directe voordelen biedt bij gebruik.

Sociëteit Vastgoed Netwerk® bereidde zich goed voor om actief deel te nemen aan dé innovatieve internationale tech-beurs en hoopt veel te ontdekken en te leren. We zijn niet alleen hoopvol omtrent waardevolle techniek die processen en procedures vergemakkelijkt en versnelt, maar tijdens #MIPIMPROPTECH zijn wij juist op zoek naar techniek die discipline- overstijgend voor oplossingen kan zorgen door het effectief bundelen van techniek en menselijke input.

Wat houdt MIPIM Proptech precies in?

MIPIM PropTech powers the digital transformation of the real estate industryAt a series of leading global events, in Paris, New York City and Hong Kong, we gather key real estate and technology decision makers and cutting-edge technology start-ups and company to help you take your business to the next level”.

 

 

 

 

 

We staan nu (al vroeg) in de startblokken. Hoe ziet onze agenda eruit?

We starten met een presentatie met de veelzeggende titel ‘CEO Perspectives: Key trends shaping the future of real estate’. Leiders van de industrie presenteren een overzicht van de belangrijkste trends in onroerend goed. Wat is de toekomst van gebouwen? Hoe veranderen nieuwe manieren van werken en leven de gebouwde omgeving?

Vervolgens gaan we in gesprek met innovatieve gesprekspartners over tokenization. We spreken met hen over tokenisatie, van concept tot case-studies en daarbij leren wij nog beter wat tokenization is en hoe dit vastgoedprojecten kan beïnvloeden.

We kijken vooral uit naar ons gesprek en de presentatie van Anders Indset. Met hem gaan wij in gesprek over hoe bedrijven de uitdagingen van de 21ste eeuw het hoofd kunnen bieden. Enorm interessant omdat we voornemens zijn omtrent dit onderwerp onze volgende Organize for the Future C-level meeting te gaan organiseren, in samenwerking met Fakton en Deloitte, bij gastheer CBRE GI in 2020.

Anders Indset is een van ‘s werelds meest toonaangevende zakelijke filosofen en een vertrouwde sparringpartner van internationale CEO’s en politieke leiders. Hij deelt tijdens deze beurs zijn benadering van praktische filosofie. Wij kijken ernaar uit!

Wat natuurlijk niet op onze agenda mag ontbreken is een meeting met Bredan Wallace. Samen spreken we over zijn invloed op het feit hoe PropTech de toekomst bouwt. Keynote Brendan Wallace is medeoprichter en managing partner van Fifth Wall. Wij laten ons graag inspireren door de visie van een groot venture capital-bedrijf dat zich richt op technologische oplossingen voor de gebouwde wereld. Brendan neemt ons mee op zijn bevindingen op hoe PropTech de toekomst van de gebouwde omgeving en gemeenschappen bouwt.

We zijn voornemens om de dag af te sluiten met een conferentie van sprekers die ingaan op de materie van  ‘Beslissing-makers met de uitdaging van werknemerservaring’. Wij laten ons breed en uitvoerig informeren omtrent innovaties van brancheleiders met betrekking tot de toekomst van werk, werkruimte en de ervaring van werknemers.

Een prachtig conferentie programma, waarbij wij natuurlijk ook spreken met Francesco Coppola, onze partner van MIPIM Reed, met wie wij ook graag de details voor de komende MIPIM 2020 in Cannes gaan bespreken. Francesco was onze gewaardeerde gast tijdens ons drukbezochte, waardevolle Provada diner, wij beschouwden het als een hele eer dat hij traditioneel aansluit bij onze meetings.

Geweldig natuurlijk om ook hier in Parijs onze members te zien en te spreken. Meer dan 10 members die zich graag laten meenemen op de laatste tech ontwikkelingen en trends, zijn eveneens reeds gearriveerd, of komen vanavond aan in Parijs. Zo ook onze proptech partner Menno Lammers van ProptechNL.

Dankzij onze relatie met MIPIM Reed konden wij onze members met een aantrekkelijke korting de beurskaarten aanbieden, dat zal opnieuw het geval zijn bij MIPIM in Cannes in het voorjaar.

Wij houden je op de hoogte, nu op weg naar de eerste MIPIM PropTech dag!