17 september 2019 Masterclass Financieren of Beleggen?

Investeren & Financieren

Op 17 september 2019 gaan we jou graag meenemen op een belangrijke vraagstelling in de sector: Financieren of Beleggen?

 

Verantwoord beleggen en financieren wordt de norm, daar zijn we van overtuigd. Daarom worden de beleggings- en financieringsproducten steeds duurzamer. Door kapitaal duurzaam in te zetten, kunnen wij met elkaar een grote bijdrage leveren aan de samenleving en het milieu. Zo bewaken wij steeds de balans tussen maatschappelijke belangen en economisch rendement. Beleggen in aandelen, obligaties, opties en vastgoed vraagt kennis van en visie op financiële en vastgoedmarkten. 

 

Investeren lijkt gemakkelijk, maar is dat niet. Het is eenvoudig om fouten te maken. Gezien de bedragen waar het soms om gaat, kunnen deze fouten erg kostbaar zijn. Wie kent niet de verhalen van de succesvolle ondernemer die na jaren van hard werken zijn bedrijf verkocht en de verkoopopbrengst ‘investeerde’ in andere ondernemingen? 

 

Investeren is een vak apart.. Hetzelfde geldt voor financieren. Zonder voldoende kennis en ervaring op dit gebied is het maken van fouten eigenlijk bijna onvermijdelijk. Deze fouten kunnen ertoe leiden dat de investeerder te veel voor de aandelen van een onderneming betaalt of – nog erger – de investering beter helemaal niet had kunnen doen.

 

Praktijkervaring en theoretische kennis zijn een vereiste. Private equity en kredietverlening zijn beide in de loop der jaren steeds professioneler geworden en redeneren inmiddels volledig vanuit cashflows. Deze Masterclass neemt jou mee op de achtergrond  van professionele investeerders en financiers in de dagelijkse praktijk,

 

Deze middag nemen deskundige professionals ons mee op de achtergrond van financieringen en/ of beleggingen in de vastgoedsector. 

 

Cicom Copier is in samenwerking met CSP Real Estate onze host.

 

  • CiCom Infra B.V. en Copier Projecten & Engineering B.V. zijn vanaf 1 juli 2018 samen verder gegaan onder de naam Cicom & Copier B.V.  Beide partijen zijn al veel langer actief met het ontwerpen en managen van projecten in de buitenruimten. Sinds enkele jaren hebben zij hun werkzaamheden verder uitgebreid en verzorgen desgewenst, risicodragend, ook de realisatie van de projecten. Daarnaast heeft bij hen in de afgelopen jaren het beheren in de vorm van assetmanagement een plaats gekregen. 
  • CSP Real Estate verzorgt kort- of langlopende vastgoedfinancieringen voor aankoop, verbouwing en verkoop van onroerend goed. Eveneens wanneer een financiering gewenst is voor het ontwikkelen/bouwen en daarna de verkoop/verhuur. ( https://www.csprealestate.eu/
  • “Bij gerealiseerde projecten begeleidt en advisereert CSP Real Estate als gesprekspartner bij de aan- of verkoop. Wanneer uitbreiding van de vastgoedportefeuille gewenst is, gaan wij graag in gesprek over de mogelijkheden en wensen van de objecten”.

 

Jij bent van harte welkom om je aan te meldenzodat jouw plaats gereserveerd is.

 

Locatie: Bonnetstraat 31, Ede

 

  • Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden. 
  • Niet leden bieden wij graag de kans kennis te maken met de wijze waarop Sociëteit Vastgoed de deur opent naar de toekomst en hier concrete tools voor biedt. 
  • Wanneer je je voor deze meeting aanmeldt en nog geen member bent, schrijf je je automatisch in voor een uitgesteld lidmaatschap. Hierdoor kun je vrijblijvend kennis maken met alle meetings en events van Sociëteit Vastgoed tijdens een aaneengesloten periode van 3 maanden. De kosten hiervoor zijn € 300,00 all inclusive. Bekijk de voorwaarden