12 juli 2019, eerste Women’s Innovation Network lunch

Het is tijd voor WIN, Women Innovative Network

Voor vrouwen in het vastgoed, waarbij een 24/7 klok heerst en  innovatie, techniek, vastgoedkennis en verbinding van origine verbonden waren aan de heren, is het van belang elkaar te vinden, te spreken, te verbinden en met elkaar te overleggen. Na 3 jaar exponentiële groei en ontwikkeling, na de lancering van een Academy en het Sociëteit Vastgoed Network (let op, een nieuwe site speciaal voor members volgt einde van de zomer van 2019) is het tijd voor WIN.

Bij WIN ontmoeten vrouwen elkaar om af te stemmen, met elkaar na te denken, ideeën te delen, overwinningen om te zetten naar volgende kansen en om met elkaar te spreken over al datgene wat ons verbindt, als vrouwen in de vastgoedsector. Waar gaan wij elkaar vinden en spreken? Natuurlijk ontmoeten wij elkaar reeds bij de 30 meetings per jaar die Sociëteit Vastgoed organiseert. En daarnaast vinden wij elkaar op beurzen, nationaal en internationaal. We mailen en bellen en liken elkaars posts op social media. Nu gaat WIN, als onderdeel van Sociëteit Vastgoed dat verder uitrollen.

Eens per kwartaal

Eens per 3 maanden organiseren wij een lunch op een goede locatie, met makkelijke parkeergelegenheid, waar wij elkaar zien en spreken. We nemen daarbij de tijd voor elkaar, wisselen van tafeldame tussendoor en kunnen elkaar gemakkelijk vinden en bereiken via de Sociëteit Vastgoed Network groep op LinkedIn.

Zullen we direct onze eerste date inplannen? Super, Sociëteit Vastgoed deelt als organisator natuurlijk mee in de kosten, als onderdeel van het lidmaatschap. De drankjes zijn tijdens deze eerste lunch van ons.

Daarnaast gaan wij vrouwen aan tafel inviteren die ons extra kunnen inspireren, waar wij kennis mee kunnen delen en die ons meenemen op alles waar wij mee dealen. Het belooft dus nu reeds waardevol. super gezellig, innovatief, versterkend en interessant te worden.

Meteen aanmelden voor de eerste lunch? Geweldig, wij gaan boeken voor 12 juli aanstaande bij The Harbour Club, Amsterdam Zuid (Apollolaan 2, 1077 BA Amsterdam). We beginnen met mooi weer met een heerlijk drankje aan het water. Ik hoop echt dat je erbij bent! Zullen we 12.30uur in de agenda zetten? Top, we gaan er een mooie middag van maken met elkaar. Wij zijn dan net terug uit Parijs, waar we naar MIPIM Proptech zijn geweest, dus fijn om al die details omtrent innovatie direct met jou te kunnen delen.

Ik verheug me .

Eigen bijdrage WIN lunch in Harbourclub in Amsterdam voor bouw- en vastgoedvrouwen only, 3 gangen toplunch € 89,00

 

Aanmelden kan direct: