Sociëteit Vastgoed

Deel je netwerk en ervaar groei en potentie

Klik hieronder op de foto om naar de betreffende pagina te gaan.          

Kalender

Onze meetings & Events

Jaarlijks organiseert Sociëteit Vastgoed ongeveer 30 bijzondere bijeenkomsten. De meetings wisselen steeds sterk qua inhoud, beleving en invulling en hebben steeds als gemeenschappelijk karakter:   Het delen van kennis, ervaring en kunde tussen beslissing-nemers in een ontspannen setting met de garantie van een laagdrempelige contactmodus en hoge kwaliteit van sprekers, locatie en invulling.   Kalender […]

Meet the Experts

Kennis maken met de members

Creativiteit, innovatie communicatie Sociëteit Vastgoed heeft als non-profit stichting het ambitieuze doel een positief verschil te maken. Wij stimuleren op creatieve wijze groei in een exponentiële wereld. In een sterk wijzigende maatschappij ligt onze focus op het bouwen van sterke relaties in een breed ecosysteem.   Kennismaken met de experts (members) van Sociëteit Vastgoed   Transparantie, […]

Dit is jouw Netwerk

Sociëteit Vastgoed bouwt jouw Netwerk

Sociëteit Vastgoed onderscheidt zich door persoonlijk contact. Het gaat ons om jou. Wij bieden loyaliteit, gerichte service, en effectieve opvolging. Wij kennen elkaar, en samen kennen we iedereen. Wij focussen ons op de winnaars, op jou.

Membership

Kies het lidmaatschap dat bij jou past

Wij stimuleren op een positieve wijze, op een waardevolle en zo transparant mogelijke manier, zonder winst oogmerk, het verbinden van relaties en hun netwerk. Heb jij je al aangemeld voor de eerstkomende meeting?

Waarom Sociëteit Vastgoed?

De meerwaarde

Het is onze missie kennis, netwerk en business op een stimulerende wijze te verenigen. Als je business positief verandert, verandert immers alles wijze in je leven.

Let’s meet

Sociëteit Vastgoed organiseert

Jij bent van harte welkom! Wij nodigen jou van harte uit om kennis te maken! Meld je aan voor een van onze bijeenkomsten die iedere keer sterk wisselen qua inhoud, beleving en invulling en ontmoet jouw gewenste netwerk. Onze gastenlijsten worden dagelijks bijgewerkt. Jij kunt aangeven aan wie jij graag persoonlijk voorgesteld wenst te worden […]

Sociëteit Vastgoed Academy

Real Estate Academy

Sociëteit Vastgoed Academy levert vastgoedkennis om jouw positie te versterken. Jij combineert op deze wijze academische theorie met praktijkvoorbeelden en persoonlijke ontwikkeling. Zo creëer jij een duurzame meerwaarde voor jouzelf, jouw organisatie en de maatschappij.

Certificering & Titel MSV

Kwalificatie en registratie

Jij ontvangt jouw certificering als waarborg voor de kwaliteit en expertise van de diensten en/of producten waar jij garant voor staat.
Na ontvangst van jouw certificaat ben jij gemachtigd de titel MSV te dragen als borging en uiting van jouw professionale status als expert in de sector.

Young RE Professionals

YREP's & Start Ups

Het Young Real Estate Professionals Collectief concentreert zich op een effectieve groei van de sector. Wij stimuleren dit door jonge innovatieve professionals welkom te heten. Hierdoor wordt het creatieve denken en handelen van de YREP binnen het groeiende (kennis)Netwerk van Sociëteit Vastgoed gebracht. De expertise van Sociëteit Vastgoed leden biedt de YREP de mogelijkheid de gewenste zakenpartner of mentor te ontmoeten.